Реклама / Ads
14| 10654 |01.12.2016 ПОЛИТИКА

Нинова: Разговарях с Решетников, лъже, че съм му споделила за Радев

.
Корнелия Нинова
Този парламент е изерпан. Един нов кабинет ще е мъка за държавата. Това каза в сутрепния блок на БТВ лидерът на БСП Корнелия Нинова.
 

 Не мисля, че два служебни кабинета ще са проблем в държавата. В Конституцията е записано всичко. Няма политическа криза. Правителството е подало оставка, което е нещо съвсем нормално. Съставя се служебен кабинет и отиваме на избори. Просто, ясно и точно. Предсрочните избори няма да доведат до трусове. В последните две години се нагледахме на политически договорки и задкулисие, което отврати хората.

 

Това е причината ген. Румен Радев да спечели. Социологическите проучвания показват сериозен ръст в доверието към БСП. Само от нас зависи дали ще го запазим и увеличим. Нямам амбиция да ставам премиер. Във властта трябва да влезеш, за да изпълниш определен ангажимент към хората, каза още Нинова. Няма да предлагме министри на ген. Радев, но ще стоим зад него. Забравете за задкулисието в БСП.

 

Това повече няма да се случва, поне при нас. Имаме различни мнения с новоизбрания президент. За пример мога да дам съдебната реформа. Той има едно виждане, ние друго. В това няма нищо лошо. Най-важното е да си говорим. Кандидатурата на ген. Радев не е обсъждана в Москва. Не ми се губи времето, за да коментирам инсинуациите по тази тема. Няма да бъдем зависими от никоя външна сила. Трябва да защитаваме инетресите на България. Разговаряла съм с ген. Решетников. Обсъждахме общи политически теми. Той лъже и аз категорично се разграничавам от неговите думи.

 

Ген. Радев е избор на българския народ и не е съгласуван с никого, категорична беше Нинова.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4146 |30.11.2016 Нинова: Не са се разбрали за постове . 8| 4887 |29.11.2016 Корнелия Нинова: Изборите трябва да са на 26 март . 5| 4725 |26.11.2016 Нинова: Целта на БСП е спечелване на предсрочните парламентарни избори

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads