Реклама / Ads
0| 7010 |02.12.2016 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Новият календар на Fibank е с артисти, носители на наградата „Икар”

.
Fibank (Първа инвестиционна банка) и Съюзът на артистите в България (САБ) представиха календар за 2017 г. с творчески фотографии на изявените артисти на България, носители през годините на престижната награда „Икар”.
 

Календар 2017 – „Актьори с добри сърца” е съвместна благотворителна инициатива на Fibank и Съюза на артистите в България. Чрез нея ще бъде подкрепена социалната програма на Съюза, която включва осигуряване на достойни старини на заслужили български артисти, както и подкрепа на талантливи студенти в областта на театъра.

Всеки, който желае да се включи и да подкрепи социалната програма на Съюза на артистите в България, може да придобие календара срещу сумата от 10 лева. В края на кампанията Fibank ще удвои събраната сума.

 

Луксозният стенен календар представя уловени мигове с неповторимото присъствие на Александър Кадиев, Анастасия Лютова, Боряна Братоева, Валентин Ганев, Владимир Пенев, Захари Бахаров, Красимира Кузманова, Касиел Ноа Ашер, Лилия Маравиля, Стефка Янорова, Христо Мутафчиев и Юлиан Вергов.

Председателят на Съюза на артистите в България, г-н Христо Мутафчиев, отправи специални благодарности към актьорите, които взимат участие в благородната кауза, и благодари на Fibank, която за трета поредна година застава зад идеята да подпомага  “Социалния фонд” към САБ.


Календарът е в ограничен тираж и ще се предлага във всички клонове и офиси на Fibank в страна до изчерпване на количествата.

Първа инвестиционна банка развива своята корпоративна социална отговорност и чрез авторски календари в подкрепа на различни каузи. През 2012 г. банката създаде календар, съставен от фотоси на емблематични имена в българския спорт (Йордан Йовчев, Станка Златева, Мария Гроздева и други). Тогава самите спортисти се отказаха от хонорарите си за участието във фотосесията, а събраната сума бе дарена на Българския параолимпийски комитет.

 

През 2014 г. банката съвместно с Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ) изработи уникален календар със снимки на златните момичета на България – Михаела Маевска, Цветелина Стоянова, Цветелина Найденова и Християна Тодорова. Календарът можеше да бъде закупен, а събраните средства бяха удвоени от Fibank и бяха използвани за спортната подготовка на ансамбъл – девойки преди Олимпиадата в Рио, където момичетата спечелиха бронзов медал.

 

През 2015 г. Fibank и фондация „Димитър Бербатов” създадоха календар в подкрепа на талантливите деца на България. Банката удвои събраните от продажбата му средства и ги дари на фондацията, за да бъдат използвани за талантливи деца с цел подпомагане на тяхното бъдещо развитие.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5177 |18.11.2016 Fibank отбеляза 20 години в Бургас . 0| 6352 |11.11.2016 Fibank се срещна с миноритарните акционери . 0| 7089 |13.09.2016 Fibank награди Мирела Демирева

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads