Реклама / Ads
1| 6524 |05.12.2016 НАРОДЕН ГЛАС

Св. Филипов за Фрог: ПФ са паричен фонд - сребролюбието им е над интересите на народа

.
Светозар Филипов
Политиците не ги е грижа за претенциите на единадесетте наследници на турския султан Абдул Хамид II към българските земи. Упрекът ми и е към Патриотичния фронт, защото тяхната грижа за българщината е само на думи. Те показаха, че нищо не струват – те са просто един паричен фонд, майцепродавци. Това заяви пред Фрог нюз наследникът на Антим I Светозар Филипов по повод опитите на наследниците на Абдул Хамид II да сложат ръка на наши земи.
 

И вакъфските имоти ще върнем на Турция, и имотите на султана. Ще се появат още претенденти към нашите земи. Когато Ердоган прояви териториални претенции към България и Гърция, гръцкото Външно реагира на мига, а нашето изобщо не реагира.

 

В  43 НС няма толкова ислямизация, колкото за 25 г. назад. Всички са предатели, не взеха изобщо отношение към опитите на заграбване на наши имоти и затова МС нахака 208-о постановление за разселване на бежанците. Това не са политици, а продажници, категоричен е Филипов.

 

Гербаджиите допуснаха исковете за въкъфските имоти. Няма политическа воля да се реши проблема с тях.

 

Въпросът с вакъфските имоти боксува. СГС отказа да ги признае, мюфтийството обжалва пред Апелативния съд с председател Нели Куцкова, която върна делото на СГС да си поправи решението. Скоро ще ги регистрират като правоприемник, убеден е Филипов.

 

Припомняме, че държавният архив на Турция огласи документи, според които царувалият в периода 1869-1908 г. султан Абдул Хамид II притежава 7 756 недвижими имоти, от които 8 са на територията на България. Не се уточнява къде се намират те.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 9718 |05.12.2016 Само във Фрог: Запалиха колите на ексшеф на скандална общинска фирма в Плевен . 5| 11094 |02.12.2016 Само във Фрог: Сърбия пусна и въоръжени ловци да пазят границата с България . 3| 4570 |02.12.2016 Ив. Христов за Фрог: Учените не са електорална маса, затова пари за тях няма

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads