Реклама / Ads
3| 4930 |07.12.2016 ПОЛИТИКА

Каракачанов заподозря външен натиск да не получи ПФ мандат

.
Красимир Каракачанов
Заместник-председателят на Народното събрание Красимир Каракачанов и съпредседател на Патриотичен фронт заподозря външен натиск за това Патриотите да не получи третия мандат за съставяне на правителство от президента.
 

"Чувстваме се уважени, че няколко посолства в София и една камара евробюрократи от Брюксел са се ангажирали с това да влияят върху правителството и върху ГЕРБ, и върху президента, за това да не ни бъде даден мандатът на нас“, заяви Каракачанов в кулоарите на парламента, цитиран от Новини. бг. Според него това е обидно за държавата. „Това означава, че някой се притеснява от нашето политическо присъствие и има да се притесняват още повече след парламентарните избори“, посочи Каракачанов. По думите му Обединените патриоти имат най-голям интерес от предсрочни избори, защото ще бъдат подкрепени от максимален брой поддръжници.

 

Каракачанов коментира и идеята за съставяне на експертен кабинет: „Няма нищо лошо в такъв кабинет, стига наистина да е от експерти, а не под маската на експерти да се крият партийни креатури“. Каракачанов добави, че Патриотите са имали същата идея. „Има три точки, който ако бъдат основни приоритети в следващия кабинет, може да се говори за подкрепа на евентуално правителство на Реформаторите. Това са по-твърда позиция и политика при защитата на границата на страната, битовата престъпност и увеличаване на минималната пенсия“, подчерта още Каракачанов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 4949 |04.12.2016 Каракачанов: Няма да подкрепим кабинет на реформаторите . 0| 4282 |02.12.2016 Велчев: Радев да се отърси от натиска на БСП . 2| 4330 |02.12.2016 Каракачанов: Шансът за правителство е нулев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads