Реклама / Ads
4| 5642 |07.12.2016 ПОЛИТИКА

Марешки: Тежка манипулация е, че подкрепяме ГЕРБ

.
Васелин Марешки
Тежка манипулация е, че подкрепяме ГЕРБ. Аз излязох и казах като свободен и мислещ човек, за кого ще дам гласа си. А хората, които са ме подкрепили, имат право на избор. Това каза Васелин Марешки, отговаряйки на въпрос, защо подкрепя ГЕРБ.
 
Аз бях най-практичният кандидат на президентските избори. Аз имам воля да подредя държавата, както съм го направил с бизнеса си. Трябва да изхвърлим това брутално статукво, което ни ограбва, създава картели и ни мами, категоричен бе той.

Лъжа е, че ние не сме познавали мажоритарния депутат от предишните избори. Бяха 31, но по друга система. Винаги със се борил за мажоритарни избори. Винаги съм печелил, когато съм се явявал с името си. Другите се крият зад партийните листи. Но има различни системи. Викат се специалисти и се взема най-доброто, изказа се той за мажоритарните избори.

Идват новите хора, почтените хора, професионалистите. На бизнеса му омръзна да го управляват политици без един ден стаж. Нямам намерение да влизам в парламента с малка група. Пълна промяна трябва. Минимум половин милион трябва да ме подкрепят на изборите за кардинална промяна.Социологическите агенции вече казват, че началният ни резултат е 12-15%, заяви бизнесменът.

Наказва ме системата. Като затвориха бензиностанцията това не бе наказание към мен, а за всички габровци. Всичко е наред, идва един чиновник, прави акт и глоба. Актът е затова, че липсва документ, който не сме го предоставили, обясни той затварянето на една от бензиностанциите му. Имаме документ за всеки камион, който пристига с гориво, допълни той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4224 |28.11.2016 Марешки кръщава партията си „Воля” . 1| 3989 |23.11.2016 Митниците затвориха бензиностанцията на Марешки в Габрово . 6| 4727 |11.11.2016 Марешки: Ще има импийчмънт, ако Радев победи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads