Реклама / Ads
6| 16160 |10.12.2016 НОВИНИ

Пожарникар към мъж на изгоряла жена: Да ти е.а майката!

.
Въпросителни около пожарната...
Тотално разминаване между институции и жители на Хитрино. Според местните хора първите представители на институции са се появили час – час и половина след попадения сигнал на 112.
 
От МВР, пожарната, Бърза помощ и пр. обаче твърдят, че са били там на 16-та или най-много на 20-та минута. Кой лъже и кой казва истината? Както винаги, няма да разберем или ще преценяваме сами. На институциите вече малцина вярват.

 

Кой ще ми върне жената?! Кой! Нямаше никой час и половина, а сега лъжете! Пожарни нямаше! Дойдоха пияни пожарникари. Показвам на един от тях къде е жена ми в пекарната, моля го да отидат там... Той ми вика: Кой си ти, бе, да ми даваш акъл... Я си еби майката! Това ли е помощта ви... Що мълчите – отговорете! Нямаше и полиция, нямаше... Не ме блъскай, защо ме блъскаш?... (Последните думи са към униформен, който се опитва да изтика говорещия от обсега на камерата.)

 

Това са думи на мъж, чията жена е изгоряла буквално в пекарната на Хитрино. 54-годишната жена е с над 90 на сто изгаряния. Той твърди, че институциите лъжат, че са действали бързо и безупречно. Когато отправя въпросите си към Николай Николов, шеф на пожарната, той моментално изчезва, тичайки да настигне премиера в оставка Борисов...

 

Къде е Бойко да чуе? Що се крие и говори пред някакви... Цистерните на пожарните бяха празни, това ги видяхме всички. Имаше пияни пожарникари. Полицаите ги нямаше повече от час. Не е вярно това дето го говорят и му обясняват. Лъжат го... Ама не ще да ни чуе, слуша каквото му отърва...- допълва друг жител на Хитрино, но камерите на БНТ в този момент го изключват.

 

Ако бяха дошли навреме, щеше да има повече спасени, е деликатният отговор на едър, силен мъж, участвал в спасяването на обгорели свои съграждани. Бейрут е тук, вече не е Хитрино, - допълва той мрачно.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4325 |04.12.2016 Бивш пожарникар и експолицай арестувани за оръжейния канал . 0| 4267 |02.12.2016 Обвинен за кражба пожарникар: Рискувах живота си, а ме унижиха и омърсиха . 0| 4520 |30.11.2016 3000 пожарникари нямат униформи, каските им са от 70-те години . 0| 4293 |25.11.2016 Ноев: Борисов се прави на пожарникар, вместо да пази страната от бежанците

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads