Реклама / Ads
1| 4161 |14.12.2016 КРИМИНАЛНО

Обраха пощенски клон след побой над служителка

.
Пощенският клон на село Липен беше обран след побой над служителката. Липен е сред сравнително големите, но и сравнително кротки селца в Монтанска област.
 
Местните обаче дълго ще помнят този инцидент: пощаджийката е ударена от непознат за нея мъж, а наличните пари са взети заедно с неизвестно количество лотарийни билети. Първи за станалото научава кметът.

„Не е бил маскиран, с вдигнато поло, отгоре така нещо – само очите са му се видели“, каза пред БНТ Венчо Латинов, кмет на Липен.

„Тя си изплащаше пенсии, постоянно циркулираха хора – едни си отиват, едни са взели, нямаше общо-взето никакви натрупвания“, разказва Митка Трайков, главен специалист в кметството.

Така пощенската служителка остава сама. Заключва вратата, но когато някой почуква, тя отваря. Веднага след това е зашеметена с юмрук.

„Значи тука точно е ударена, вдясно на бузата. Имаше отток все още и от тука отгоре над клепача цялото това е лилаво и в момента е синьо, наседнала кръв има. След шока, в който е изпаднала, той я е блъснал зад вратата, тя си е ударила от другата страна пък главата и така е замряла в ъгъла. Той ѝ е поставил едно ножче под брадата. Значи, само очите са му били видима част, това ни разказва тя, тя е много стресирана все още“, продължава Трайкова.

После мъжът посяга към пари на бюрото – около 200 лева, и грабва десетки лотарийни билети от касата. Секунди по-късно служителката го последвала, но не е видяла нищо повече.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 5177 |10.12.2016 Пребиха Mис Пловдив . 1| 3745 |07.12.2016 Двама пребиха зверски китаец заради лека катастрофа, жертвата с опасност за живота . 1| 8118 |06.12.2016 Мигранти пребиха охраната на метрото в Стокхолм (Видео)

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads