Реклама / Ads
8| 10790 |23.12.2016 НАРОДЕН ГЛАС

Атанасов: Хората ще пометат Борисов

.
Атанас Атанасов
На финала сме на НС и хората са наясно кой къде е. Всеки политик иска да постигне победа. Пожелавам си повече поддръжници и доверие. Най-важно е доверието между политиците и хората.
 

Един от най-тежките проблеми на държавата  е бедността. Ние сме най-бедната държава в Европа. И това не е защото няма пари, а защото много се краде. Трябва да се сведе до ниски нива корупцията. Всички хора искат радикална промяна, защото разбират това нещо.  ДСБ  ще се яви на изборите с бъдещата формация на Христо Иванов. Има и други граждански среди, които искат антикорупционен  блок.

 

Правил съм анализ, фирмите, които получават най-тлъстите  обществени поръчки при Борисов  Орешарски  са едни  и същи. Големите парчета от баницата се разпределят между тези 7-8 фирми по корупционни  схеми. Няма да се събираме да се обичаме, а имаме да свършим важна работа. Най-голямата заплаха за националната ни сигурност е не разследваната  корупция. Медийният бизнес най-добре да стои настрани.

 

Не ме притеснява Прокопиев , аз съм независим човек. Проблемът с политика-медии има нужда от много голяма регулация. Ставащото сега е безобразие. Едно предаване бълва политики по два часа на денонощие. Плащането под масата на медиите също е проблем. Това трябва да се пресече.  Знам какви  компромати  се готвят за предстоящите избори. Най-добър лепач  на етикети  е премиерът Борисов.

 

С Москов се разделихме още миналата година. Той просто трябваше сам да напусне партията. Не се подадох на тези примамки да стоя зад Борисов.  Той е човекът, който заради властта си подчини тайните служби на тайната власт . Бях разочарован, когато изрита от правителството Вучков. След като Москов е застанал до Борисов, нека двамата да си продължат напред. Хората ще пометат Борисов. Те искат промяна и ще го търдсят.

 

Напипали сме пулса на проблемите, които са резултат на тежката корупция. Твърди се, че има ръст в икономиката. Къде са парите и защо не влизат в хладилника на хората? Защото много се краде.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4630 |23.12.2016 Бабикян: Борисов да напусне ГЕРБ . 1| 4132 |23.12.2016 Борисов благодарен на Юнкер и гневен на левицата . 11| 11375 |23.12.2016 Кънев: ГЕРБ унижи Реформаторите, туловището Борисов ни раздели с Москов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads