Реклама / Ads
1| 4045 |04.01.2017 НОВИНИ

Извратенякът Деси с нова 6 г. присъда за секстормоз

.
Десислав Велков, известен с прякора Екстрасенса Деси от Пелово, ще лежи общо 6 години зад решетките. Наказанието му ще бъде изтърпявано при първоначален строг режим в затвор или затворническо общежитие от закрит тип.
 

Това реши районният съд в Пловдив, който наказа Деси за поредното му сексуално престъпление с 5 години затвор. Магистратите взеха предвид още две присъди на Деси от 2014 г. насам и увеличиха с една година общия срок, съобщи Флагман.

 

Така новото наказание се увеличи на 6 години затвор. Присъдата не е окончателна и подлежи на обжалване. Деси е в Пловдивския затвор, след като през 2015 г. се появи в града под тепетата. Тогава той пуснал обяви, че отваря офис в центъра на града и търси служителки и секретарки. Отзовали се три пловдивчанки – Цветелина Н., Деница Ц. и Стойна Н. Канидатките за работа останали шокирани от нестандартните методи, по които било проведено интервюто. Деси им приложил жесток масаж на ушите и бъркане в бикините и сутиените, за да "свали напрежението". И трите подали оплакване в полицията за блудствените действия на "интервюиращия", който веднага бе задържан.

 

Екстрасенса Деси от Пелово (сега град Искър) се прочу още през 90-те години. Но не със свръхестествени способности, а със склонността си да подмамва млади жени и да ги опипва, под предлог че гони зли енергии. Заради серия от жалби той се пресели в София. Стана известен и с втората си мания – да се представя за служител или нещатен сътрудник на МВР или контраразузнаването. Обяви, че благодарение на свръхестествените му способности ченгетата намират крадени коли или разплитат измами и фалшификации.

 

След като бе уличен за първите си блудства, Деси обяви, че е натопен от престъпниците, които разкрива. Започна да се мести от град на град, за да търси нови жертви. Започна да използва и новите технологии и така се озова в спецсъда. Там срещу него бе гледано дело за сексуален рекет от разстояние. Деси се свързал по скайп с ученички от Бургас и ги изнудвал със заплахи да се събличат пред камерата.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5057 |04.01.2017 Стефка Костадинова: Несериозно е да ми отнемат световния рекорд . 0| 3742 |02.01.2017 650 автомобила са запалени във Франция на Нова година . 0| 3704 |01.01.2017 Арестуваха над 100 мигранти на Нова година в Кьолн . 0| 3758 |01.01.2017 Двама с инфаркт приети в ”Пирогов” на Нова година

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads