Реклама / Ads
3| 7734 |08.01.2017 НАРОДЕН ГЛАС

Хампарцумян: Политиците обичат да се снимат пред снегорини, дългосрочно затъваме

.
Левон Хампарцумян
Политиците много обичат да се снимат пред снегорини. Като заместим разумът с пиар, получаваме краткосрочна възвращаемост, но дългосрочно затъваме . Това каза банкерът Левон Хампарцумян по НТ.
 

Пиарът  замества действието. Съчетан с арогантност, виждаме какво  става- хората гладуват  по парадокасален  начин. Би трябвало  да се фокусираме към дългосрочни цели-40 на сто от хората са неграмотни. Това е драма за 20 годишен проект. Да накараме  културно - изостанали и битово изостанали хора да пращат децата да отидат на училище. Това са неща, които са над партийни.  Тези разговори  трябва да са професионални, не политически .  Тези, които са икономически активни ще живеят по-добре, тези които викат: дай, дай, ще живеят зле.

 

Предприемчивите хора работят, имат си професия. Не се притесняват от сметките на тока. Има една нарастваща средна класа и хора, икономически активни. Има и такива с изостанал бит и съзнание, които са готови да гласуват за зелени гащи и червени шапки. Те чакат да вземат нещо, което друг е произвел. Хора, които не могат да направят  разлика между суверен  и хипотенуза, искате ли да гласуват за вашето бъдеще?!  Има усвоители  на европейски пари, които са публични. Те не създават ново богатство. Това с евпропарите  не е устойчиво дългосрочно. Трябва да се влага в нещо, което ще създаде ново богатство. Най-глупавото  е да правиш едно и също нещо и да чакаш различен резултат.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3998 |07.01.2017 Дончев: „Борисов 2” оставя всички сектори на управлението в много добро състояние . 0| 3772 |05.01.2017 Най-много ни мори свински грип . 8| 5492 |04.01.2017 ГЕРБ профукали най-много пари, за да агитират за Цецка Цачева

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads