Реклама / Ads
3| 6254 |14.01.2017 АРТ ДЖУНГЛА

Фотограф: Голотата днес не е догма, каквато беше на времето

.
Все повече хора в наши дни си правят предизвикателни и дори голи снимки, които изпращат на любимите си. Това каза професионалният фотограф Георги Врабчев вэв врэзко със снимкте на ”голия” директор. Той е снимал за големи еротични издания.
 
По думите му голотата е форма на себеизява и по тази причина много хора се осмеляват да се увековечат с оскъдно облекло. Голотата днес не е такава догма, каквато е била преди години, категоричен е фотографът.

Според Георги Врабчев хората не са толкова зле настроени към решението на човек как да постъпи със себе си.

"В интернет можете да видите какви ли не хора, които са си направили такива снимки. Някои от тях хакнати от разни хакери, други сами са си ги пуснали. Не мисля, че има дотолкова значение как изглеждаш, за да се снимаш гол. Това е някаква форма на себеизява. Когато ходим на море, няма никакво значение как сме. Всички се снимат на морето значително по-разсъблечени, отколкото са в ежедневието. Иначе да застанат пред фотограф, дали професионален или любител, да, много хора се притесняват. Голяма част от тях се притесняват от това, че тези фотографи са виждали невероятни модели, но това няма никакво значение. В една снимка е много по-важно вътрешното излъчване на човека, отколкото физическата красота", коментира фотографът пред Дарик.

По думите на Врабчев много често пуританите, които осъждат поведението на останалите, крият по-тъмни мисли.

"Аз не мисля, че останаха много хора, които не са го правили. Най-малкото да го покажат на някой близък свой човек. В интернет снимките стават все по-разголени. Не казвам, че масата снимки са такива, но почти всеки пуска нещо по-провокативно. И нещата ескалират - колкото повече хора го правят и се разсъбличат, толкова повече започва това да се случва и сред приятелите. Това не е толкова голям проблем, ние сме се родили голи, дрехите са нещо, което ние сме измислили. И хората осъзнават, че голотата не е такава догма каквато беше на времето, както са ни учили", коментира той.

Хората осъзнават, че не би било редно да съдят другите, след като знаят, че и те самите имат еротични фотоси например, отбеляза още Георги Врабчев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4129 |12.12.2016 Ципов за Хитрино: Такава гледка не съм виждал през живота си . 2| 11380 |09.12.2016 Нямало било такава държава. О-о! Я, стига! . 48| 12791 |13.01.2016 Дъщерята на Александър Антов: Един приятел ми каза, че в такава ситуация или плуваш или се давиш

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads