Реклама / Ads
7| 10714 |16.01.2017 ПОЛИТИКА

Т. Дончева: Маргарита Попова е кадър на библиотекарския кръг

.
Татяна Дончева
България влиза в цикъл на тежки неразбории. Много хора в България влязоха в роли. Бизнесмените също. Назначените от БКП и БЗНС капиталисти не могат да бъдат българския Тръмп. Това заяви в „Здравей, България” лидерът на „Движение 21” Татяна Дончева.
 

Марешки е явление в тази насока, но не е най-значимият. Задава се мътна вода. Тя ще става все по-мътна, защото няма фокус, който да внесе здрав разум.

 

Не е лош вариант Огнян Герджиков за служебен премиер, но името му излезе много рано и това е признак за неуспех.

 

Маргарита Попова е кадър на библиотекарския кръг. Шаренкова, Митьо Димитров я натикаха. Мони Паси, Елена Поптодорова имат собствени лобистки кръгове, коментира Дончева вариантите за служебен премиер.

 

Истинският тест за новия министър-председател ще бъде когато руснаците го натискат от една страна, американците от друга, а Европа от трета.

 

Брюксел забранява националистическите партии. Патриотите имат таван и хоризонт, които не се определят от това какво ни е хрумнало на нас отвътре. ПФ ще останат във властта, но както досега.

 

Текат супер бързи избори, които не дават възможност на много формации да се организират за участие. Късият срок до евентуалните избори на 26 март сочи, че ГЕРБ, БСП, ДПС и Патриотите имат интерес те да са бързи и да елиминират служебно голяма част от конкуренцията. Смятам, че ще постигнат това, но за сметка на патов парламент”, посочи Дончева. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 7062 |15.01.2017 Плевнелиев съветва Радев за Крим, с Попова си тръгват различни . 1| 4387 |14.01.2017 Маргарита Попова: Не са ме канили за служебен премиер . 8| 7735 |07.01.2017 М. Попова: Не само прокуратурата, а и политиката е корумпирана

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads