Реклама / Ads
2| 3908 |16.01.2017 НОВИНИ

Сергей Игнатов: Радев е внезапно възникнал герой

.
Сергей Игнатов
Виждате колко е лесно да бъдеш охулен. Дават те в три вестника и нещата се развърта. Като се добавят голи снимки, ще минат години и ще го разказват. Остава етикетът. Виждаме, че обществото реагираха много остро. Значи България е направила голям скок в своето развитие. Това каза бившият образователен министър Сергей Игнатов по БТВ.
 
Освен учителите, него /Асен Александров/ го обичат и децата. Те го познават. Това не е директорът ,който минава и всички се крият от страх в ъгъла. Вижте какви опашки има, за да запишат родителите децата си в това училище. Много скромен човек е. Не обича да се показва. Целта на атаката може да е различна. Не може да нанесат кой знае какъв удар на кабинета. Дори и да са го обсъждали за служебния кабинет, той няма да има време да направи нещо. Ударът е срещу цялото училище и образованието. Всяко посегателство върху образованието нанася голям удар. Александров сам се е оттеглил като съветник на Кунева, натиск не му е оказван. Никой не смее да се ангажира с когото и да било в министерството. Служителите там спират да работят, когато идват избори, за да не би да им дърпат ушите. Всеки може да бъде охулен, да му направят колаж. Това му дойде като гръм от ясно небе. Чудя се дали ще заведе дело. Ако слезеш да се бориш на такова ниво, не знам дали няма за загубиш повече. Борбата срещу злото усилва злото. По-добре човек да се държи на висота. Там кандидатстват хора с голямо влияние. Тази мечта за електронизация на учебния процес отдавна е станала. Той печели проекти, училището се обновява, екипът му е много добър. Това показва, че когато има добър екип, нещата вървят. Училището е оазис. Бил съм обект на компромати. Веднага започват да се въртят негативи. Имал съм много поводи да заведа дело, но съм отказвал. Не са ме канили за служебен премиер. Заминавам за Египет. Всеки човек си е в своето време. Радев е внезапно възникнал герой. Има леви искания на хората, защото доходите изостават.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 4028 |16.01.2017 Радев се заклева пред „Св. Александър Невски” в 11 часа . 7| 7066 |15.01.2017 Плевнелиев съветва Радев за Крим, с Попова си тръгват различни . 19| 6241 |13.01.2017 Радев: Крим дефакто е на Русия . 5| 4004 |13.01.2017 Вижте приликите между Радев и Тръмп

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads