Реклама / Ads
6| 20500 |17.01.2017 АКТУАЛНО

Само във Фрог: Предупредили бъдещия МВР шеф да не пипа ниКОЙ

.
Главният секретар на МВР Георги Костов
Бъдещият МВР шеф в служебното правителство вече е предупреден да не пипа никой по време на престоя си в сградата на ул. „Шести септември”. Това научи Фрог нюз от източници, близки до новоизбрания президент Румен Радев.
 
Както Фрог първи ви информира още миналата седмица за заместник на Румяна Бъчварова се спряга бившият шеф на пловдивската полиция Пламен Узунов.

Той бил инструктиран да не прави никакви резки движения, както в структурите, така и в състава на ръководството. Подчертано му било, че трябва да остави началниците по местата им и да се съсредоточи само в подготовката за изборите. Не е тайна, че по-голямата част от началниците във вътрешното ведомството приближени до политико-олигархичния модел КОЙ.

Бившият шеф на парламентарната комисия по „Вътрешен ред и сигурност” Атанас Атанасов многократно алармира, че има огромна опасност, тъй като МВР е дадена на концесия на Сарайско-библиотекарската групировка. Не е тайна, че от директорите на полицията по места, зависи дали ще се преследват купувачите на гласове по време на парламентарните избори и кои точно от тях ще бъдат закопчани. Експерти припомнят, че предишният служебен министър Йордан Бакалов е направил рокади в състава, благодарение на които по време на изборите купуването на гласове в полза на ДПС е намаляло драстично.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 7474 |16.01.2017 Прокурор пред Фрог: Наши крадци се правят на сирийци в Германия, отглеждат ги като мигранти . 6| 16569 |15.01.2017 Първо във ФРОГ: Ген. Стефан Янев ще е военен министър . 3| 7616 |12.01.2017 А. Славчев за Фрог: Държавата е харизана на олигархията, щом банките са над нея

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads