Реклама / Ads
2| 7965 |20.01.2017 АКТУАЛНО

Американските медии ”намигнаха” на Тръмп за покушение

.
Скандалната статия на CNBC
Медийната война срещу новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп продължава с пълна сила. В навечерието на полагането на клетва като 45-и президент на Съединените щати, част от големите медии зад Океана ”намигнаха” към Тръмп с перспективата от покушение, което предизвика вълна от недоволство в социалните мрежи.
 

Водещият бизнес канал CNBC публикува "интересен" материал, озаглавен " Джон Ф. Кенеди научи по трудния начин урока, че смазването на компании е лоша идея". Според всеобщото мнение подобна журналистика е най-малко неуместна с оглед на това, че 35-тият президент на САЩ Кенеди става жертва на покушение на 22 ноември 1963 г. В материала на CNBC се визира опитът на Тръмп да притисне американски и чуждестранни компании да развиват бизнеса си в САЩ, вместо в съседни държави и само да внасят продукцията си в Щатите.

 

Не по-малко недоволство предизвика и репортаж на CNN, която е в открит конфликт с Тръмп още от началото на предизборната кампания в САЩ. В духа на безпрецедентните мерки за сигурност във Вашингтон за клетвата на новия президент, телевизията посочва, че при екстремни събития може да се окаже, че член на кабинета на Обама може да се седне в Овалния офис. Това било възможно, ако има покушение срещу Доналд Тръмп, вицепрезидента му Майк Пенс, както и висши кадри на Републиканската партия в конгреса, които по конституция заемат президентската позиция, ако президентът и вицепрезидентът бъдат убити.

 

 

Михаил Кръстев, Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3756 |20.01.2017 Тръмп се заклева днес . 0| 4218 |19.01.2017 Тръмп предложил на 50 висши служители на Обама да останат . 0| 4228 |19.01.2017 Започват церемониите по встъпването на Доналд Тръмп

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads