Реклама / Ads
23| 6029 |22.01.2017 НОВИНИ

Борисов: БСП са подли, коварни, брутални и безкомпромисни

.
Не бяхме подготвени за коварството на БСП, кандидат-президентската ни двойка събра негативната енергия, насочена към ГЕРБ. Това каза премиерът в оставка и лидер на ПП ГЕРБ Бойко Борисов по време на Националната среща на ГЕРБ, предаде „Фокус“.
 
„Искам да благодаря на Цецка Цачева, защото тя изнесе тежка кампания, в която правителството не участваше. Тя и Манушев, но него не го жаля, защото е военен, събраха цялата негативна енергия, която имаше към ГЕРБ. Ние обаче бяхме неподготвени от коварството на БСП", поясни той.

Според него нищо ново не е научила БСП и неслучайно конгресите им са 45 и повече. "Това е партията, която е убивала и взривявала. Защото не са се научили, защото действат по един и същ начин. И всички атаки, които използваха срещу Цачева, да не би пък те да са големи хубавици там“, допълни Борисов и подчерта, че това е партията, която правила Белене, Ловеч, Скравена.

 

„Сиреч, тази е истинската същност да БСП, да руши, да взривява линии, да взривява църкви. Сега се кръстят и целуват патриарха. Тяхната метаморфоза е чудовищна. Виждате докъде вчера стига г-а Лъжа, да ме извиняват, че са дами, ама не могат да лъжат така безогледно", коментира той.
Борисов заяви, че в понеделник ще иска и от Еврокомисията становище по случая с еврофондовете. „Защото от БСП са крали, крали, крали и знаят, че фондовете винаги ги спират като са на управление", добави той.

Крадецът казва, дръжте крадеца, дъпълни Борисов. По думите му от БСП си знаят капацитета. „Те знаят, че след управление на БСП следва разруха. Финансова, икономическа, всякаква“, каза премиерът в оставка. „Вижте сега още откъде бягат пред вятър“, коментира Борисов. „Крадецът казва, дръжте крадеца. Ако ги допуснем на изборите да са първи, фондовете винаги ги спират. Тя отсега казва ама щели да спрат фондовете, отсега да знаете, че ще е заради Борисов.

 

 Вие като дойдете ви ги спират, ние като дойдем един месец след това ги пускат. Факт, безспорен, написан“, коментира Борисов думи на Корнелия Нинова. Премиерът в оставка припомни какво са заварили след мандата на БСП преди две години - 5,3 млрд. резерв, а сега е 14,5 млрд. лв. „4 млрд. и половина повече приходи за агенции, прокуратурата и МВР събраха повече, а не забравихте, че по времето на мандата на БСП те нямаха шеф на Митницата. За какви приходи, аз вчера слушах, слушах не ами ми дадоха какво е говорила. Ами то е само какво безплатно ще се даде“, обясни той. „Платихме вересиите и на синьото правителство преди нас и на червеното преди нас“, каза той и попита кога КТБ се е сринала. „Кога щяхме ние да дадем с Горанов да сринем банката“, допълни премиерът в оставка.

 

Само преди 2 години тези хора от БСП стояха прави и ръкопляскаха в парламента, когато назначаваха шефа на ДАНС и всички останали.

„Корнелия съм я гледал с очите си, права, пляска. Изведнъж сега ние сме на 10 години, ние сме пеленаче. Те 100 и кусур години пет пъти вкарват държавата в национална катастрофа и имат амбицията да се променят“, каза Борисов.

„Хибридно ни подготвиха. Ние не очаквахме такъв подъл натиск по Харманли. Изведнъж страшна бежанска вълна. Те не бяха виждали жив бежанец. София, Харманли, минаха изборите и няма един бежанец“, поясни той. По думите му това е целево правено, умишлено, за да се знае за какво да се готвят.

„Комунистите никога не са били глупави, те са били подли, брутални, безкомпромисни и конспиративни. Това може да очаквате от тях. Да си видят колко строителни компании имат“, обяви премиерът в оставка. Борисов посочи, че си спомня магистрала „Люлин“. „По същия начин отидох на Цанков камък. 160 млн. път за вересията Цанков камък. Абе ей, вие окрадохте милиарди, нямало да крадат“, коментира Борисов.

 

По думите му четири месеца всички в Европа отчитат рекордния икономически ръст на България. Борисов уточни, че БВП през 2013 г. е 82, 2 млрд. лв., 2014 – 83, 6 млрд. „Можем, видяха, че има натрупани пари. Обещават на всички всичко. Хората ще се поддадат, убеден съм“, допълни Борисов. По отношение на санирането, той попита какво не му харесват от БСП. „Абсурдна социална политика. Вчера бяхме в Айтос 6 блока са готови. 30 % по-малки сметки“, коментира Борисов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4589 |22.01.2017 Борисов: Лъжа е, че ще ни спират еврофондовете . 4| 4374 |21.01.2017 Борисов: Българите бягаха в Гърция заради мръсното Черно море . 15| 10020 |19.01.2017 Борисов: Грешка беше репликата на Радев . 2| 3836 |18.01.2017 Борисов: Новият председател на ЕП пожела успех на ГЕРБ на изборите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads