Реклама / Ads
18| 20736 |22.01.2017 ГЛАСЪТ

Борисов, не лъжи: обичаш БКП, не я мразиш!

.
Сиреч, тази е истинската същност да БСП, да руши, да взривява линии, да взривява църкви. Сега се кръстят и целуват патриарха. Тяхната метаморфоза е чудовищна. Това бе само една от фронталните атаки на Бойко Борисов срещу БСП по време на Националната срещa на ГЕРБ в столицата.
 
До, в 120-годишната история на БКП има срамни и престъпни деяния. Но не е Борисов човекът, който има право с такъв патос да я клейми. Години наред той е бил част от нея. И не само това. През 1990 г. майор Борисов отказва да остане в МВР, защото не е съгласен с деполитизацията. Тя се изразява в това кадрите на вътрешното ведомство да се откажат от членството си в комунистическата партия и да декларират, че ще работят за демократични промени. Борисов заблуждава гербаджии, че е враг на БКП.

Той е напуснал МВР, защото е предпочел да остане комунист. А може вече да е бил свързан с други структури и е предпочел да влее своя опит и знания в тяхното изграждане? Всички знаят, за кои структури става дума. Едва ли Борисов е забравил и времената, когато е попивал потта на някои силови босове с пешкира, когато са играели тенис... И те не са забравили.

Тези изречения не са компромат, а припомняне на фактите. Декларацията на майор Борисов от 1990 г. е налице, както и името му в списъците на въпросните структури.

 

Да откажеш да се деполитизираш е отказ да работиш за реформирането на МВР по нов, демократичен начин. За Борисов старият режим на действие на вътрешното ведомство е бил свещен и той е отказал да участва в голямата промяна. Останал е верен на партията, която сега хули. Тя заслужава много остри думи – несъмнено - но не и от човек като Борисов, който се е клел като курсант в милиционерското училище да служи вярно на партията, правителството на БКП, както и на Съветския съюз. Да, такова е било времето, но подлост всъщност е отричането ти днес и твърдението, че си изначален демократ. Това е лъжа! 

 

Освен това Борисов отлично знае, че поне 60 на сто от членовете на ГЕРБ са били членове на БКП. Такова е било времето... С поведението и клетвите срещу БКП само затвърждава лицемерието като модел.

 

Борис Петков

 

П.П. И още нещо. Борисов присъства на церемонията по встъпване в длъжност на новия президент пред Паметника на незнайния воин с кожена тожурка и шапка "капутка". Неуважението му към президентската институция е известно отдавна. Белите петна във възпитанието му също. Но е длъжен да се съобразява с паметта и преклонението към чиновете, загинали за България.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 7986 |18.03.2024 Семеен оргазъм в България след преизбирането на Путин. Хиляди мъртви, но Жить стало веселее, а копейки? . 31| 12651 |17.03.2024 Манол Глишев: Каква е Дърева на Вселенския патриарх? . 5| 10201 |14.03.2024 Манол Глишев: Българската православна Църква: избори три в едно . 19| 9986 |13.03.2024 Платената подлост: Плъховете на Путин у нас плуват към потъващия кораб

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads