Реклама / Ads
8| 6737 |23.01.2017 АКТУАЛНО

Фрогоко: Във Владимирово е страшно и с трима полицаи

.
Този дядо е една от поредните жертви на циганетата във Владимирово
Пак пребити стари хора в моето родно село Владимирово, Монтанско. И пак от цигани. Писах вече, 13-14 годишни циганчета биха баща ми, 80 и горница старец, бивш техник на самолет и леяр, почти неподвижен, заслужил за родината човек. И забележете в това село има ТРИМА ПОЛИЦАИ. Не един, не двама, а трима. Е и! Каква е ползата от тях? Никаква!
 
Отидох да търся побойниците, първата работа на полицая беше да скрие циганина бил баща ми. После половин час ми се обясняваше колко много работел. Видно е. А може и да са прави тия селяни, които говорят,  че циганите бият, защото именно за полицаите работят престъпниците. На единия му карат дърва без пари, друг пък бил любовчия, секси се с циганки. Дали е така или не, не знам. Знам че в това село да си българин е страшно. Това не е ли геноцид?

Това ли е Евроатлантическата ориентация на която толкоз държат досега управляващите? Ексик да ви е ориентацията! Вие ориентирате нашите заслужили с труда си родители към гробищата.

Това ли са заслужили, господин Министър - Председателю в много дълга оставка? Или за ВАС СОФИЯ И ОКОЛО СОФИЯ Е БЪЛГАРИЯ. Нали си уж велик мевереец.
КОЛКО ОТ НАШИТЕ, НА БЪЛГАРИТЕ ПАРИ, ОТИВАТ ЗА ТИЯ ПОБОЙНИЦИ? Питам?

Това ли ви е солидарната социална система, ние да работим до старини и даже след пенсия, за да храним тия боклуци, а те да плюскат за наша сметка и бият и обират родителите ни? Най-важният въпрос на жълтите павета в София е роми или цигани са тия убийци. Мнооого важен въпрос. За нас и родителите ни остава мъката от безчинствата на тая сган.

Питам, като сме солидарни, какво тия дават на нас обратно, какво те плащат на българите? Плащат с професия майка, професия безработен, професия циганин. С това ни се отплащат, като нищо не плащат.

Как така един цял етнос се управлява от друг различен от държавните органи такъв, Мешерето. Има ли го в Конституцията? Кой е виновен че го има? Много въпроси възникват.

Ясно е, че властта досега  не желаеше да се занимава с тези въпроси и то по понятни причини, това не са хора, а гласове. Заради тези гласове умират хора БЕ, управляващи. Цели райони се обезбългаряват. Е, това ли ви е патриотизмът? Това ли е любовта ви към Отечеството.

Не съм расист, не мразя по принцип, имам и приятели цигани. Лично купих екипите на футболния отбор на селото, който е само от циганета. Но всичко си има граници. И търпението също. Както към вас политиците, така и към тези престъпници - цигани.

ЯВНО ЧАКАТЕ ДА СТАНЕ СТРАШНО И ТОГАВА ДА СЕ ПРАВИТЕ НА ИНТЕРЕСНИ , ДА ХОДИТЕ НА МЯСТО ДА ВИ СНИМАТ КОЛКО СТЕ ВЕЛИКИ.

Полковник от резерва Петър Ненков
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 10893 |23.01.2017 Фрогоко: Пловдивската схема на Пеевски срещу „Глориент Инвестмънт” . 2| 4000 |20.01.2017 ФРОГОКО: Мъгляви санкции за тецовете, заради които търсихме помощ от Румъния . 3| 5861 |19.01.2017 Фрогоко: За българо-ромската „интеграция” в действие

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads