Реклама / Ads
0| 4852 |23.01.2017 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Доларът се срина заради Тръмп

.
Срив на долара заради Доналд Тръмп. Американската валута достигна най-ниските си нива от месец и половина. Причината - изказвания на президента за евентуално оттегляне на САЩ от големите международни търговски споразумения.
 

 Самият Доналд Тръмп все още свиква с реалностите на управлението. Президентът беше принуден да изслуша песен на мюсюлмански духовник, който поднесе текстове от Корана, по време на служба Във Вашингтон. След това кортежа на новия президент беше посрещнат от протестиращи, които махаха на Тръмп за сбогом, съобщи НТ.

 

Продължават и политическите борби около предложените от Тръмп министри. Засега са одобрени само две от важните назначения. А въпросът колко души са присъствали на клетвата на Тръмп и лъжат ли медиите, че за Обама са били много повече, се превърна в повод за шеги с новия президент, който е видял огромно множество пред себе си.

 

  "Докато държах речта погледнах. Изглеждаха като милион - милион и половина души. А телевизиите показват кадър, на който няма никой”, оплака се Тръмп. Това предизвика хиляди иронични коментари. Като на хокейния отбор на Далас, който изписа на големия екран в залата, че на мача им присъстват не 15 000, а милион и половина души.

 

А докато Тръмп свиква със спецификите на поста, семейство Обама са новодомци. Те се настаниха в луксозна къща, струваща над 6 милиона долара. Имотът предлага обширен двор и цели 9 спални. Намира се в най-предпочитания квартал на столицата. И само на няколко къщи от струващото 5 милиона имение на Иванка Тръмп. А това, че е дошъл Обама разбраха и другите съседи. След като полицията и тайните служби отцепиха квартала, за да разположат охранителни екипи.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4742 |08.01.2017 „Фолксваген“ изтегля близо 50 хил. коли заради дефект в спирачната система . 1| 8869 |03.01.2017 Турската лира се срина рекордно . 0| 5313 |13.12.2016 ”Алфатур” фалирала заради атентатите в Турция и революциите в Тунис и Египет

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads