Реклама / Ads
8| 13008 |27.01.2017 НАРОДЕН ГЛАС

Алгафари: Обучаваме бойци на ИД, бедна ви е фантазията как се работи с мигрантите

.
Мажд Алгафари
България е място, в което се обучават бойци на ИДИЛ. За Пазарджик говоря и не само. Предоставяме оръжие на ИДИЛ. Няма кака да не са замесени българи. Може задържаният в Австрия да е от Пазарджик. Той е български гражданин, обучен тук. Това каза арабистът Мажд Алгафари по НТВ.
 

Това се случва там, където няма контрол. В тези махали няма контрол Един полицай отговоря за огромен регион и той не може да проследи какво става. Нашите власти със сигурност имат информация за задържания българин. ИДИЛ  използва европейски граждани и да вършат това, което е необходимо. Бойците може да влязат нелегално в Турция и оттам да минат в Сирия и Ирак. Така никой не разбира за това. Граничен полицай  ми е разказвал как със стълба за 3-4 минути прескачат оградата. Не могат да ги хванат.

 

Мигрантите  стигат до Бургас и оттам се качват в автомобили. Между 100 и 200 души нелегално влизат на ден през зимата. Лятото са между 200 и 500. Обидно ни намалиха хонорарите за превод. От 150 лв . одобряват 16,66 лв . И парите не са ни изплатени. Една жена три часа превежда за тези пари. Това е обидно, чудим се как това момиче да остане в България. Това е шокиращ случай. Няма кой да им работи. Искат с трици маймуни да ловят. Е, ние не сме маймуни. В момента се работи с преводачи, събрани от кол и въже. Бедна ви е фантазията как се работи в момента. Полицаите не знаят английски.

 

Купиха джипове. Един джип струва  70-80 000 лева. С тези пари можеха да се купят няколко АТВ -та. Джиповете не стават за гората. Но някой трябва да мисли.  Построили ограда 3 метра. То моето куче я прескача. Мигрантите  плащат с наркотици и органи.  Това е бизнес и той трябва да спре.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3764 |16.01.2017 Алгафари: Мигрантчетата прескачат оградата за 10 минути, а граничните полицаи ги гонят 10 часа . 1| 3904 |05.01.2017 „Ислямска държава“ престанала да дава заплати на бойците си в Мосул . 1| 4408 |31.12.2016 Лидерът на „Боко Харам” призова бойците си да убиват, колят и отвличат

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads