Реклама / Ads
0| 4663 |01.02.2017 НАРОДЕН ГЛАС

Да помогнем на незрящия Виктор да намери работа

.
Виктор Асенов
Историята на Виктор Асенов е олицетворение на силата на човешкия дух. Незрящият младеж, попадал вече в спектъра на медийното внимание с алпинистките си постижения, публикува в социалната мрежа фейсбук свое СВ в опит да си намери работа. Ще разберете, че Виктор има здравословен проблем едва в края на неговото резюме, а на уменията и ентусиазмът му биха могли да завидят много от връстниците му.
 

Frognews публикува съобщението на Виктор без редакторска намеса:

 

„Търся работа

София

 

Казвам се Виктор Николаев Асенов, на 21 години от София. Студент съм в ІІІ курс в Софийски университет "св. Климент Охридски", специалност Социална педагогика. Завършил съм 95 СОУ "проф. Иван Шишманов" с профил технологичен стопански мениджмънт.

 

Умения


Умея да работя с компютър под windows 7, 8, 8.1, 10, с всички продукти от офис пакета на Microsoft, както и със специализиран софтуер за хора с увреждания (Jaws, NVDA и сходни на тях продукти). Работя без проблеми със софтуер за OCR като abbyy FineReader например. Имам известен опит в звукообработването с продукти от типа на SoundForge. Владея частично HTML. Английският ми е на средно писмено и говоримо ниво.

 

Лични качества


Като човек съм инициативен, комуникативен, активен, борбен и положителен. Работя много добре в екип и не се отказвам лесно от поставените задачи. Имам опит в координиране на проекти и работа с деца и възрастни хора. Винаги се старая да използвам иновативен подход, когато искам да предам някаква информация. Отворен съм към нови идеи - с готовност научавам нови неща и ги прилагам в практиката си.

 

Предпочитани дейности


Бих могъл да се занимавам с административна работа, тестове на софтуер за достъпност на хора с увреждания, както и каквато и да е работа свързана с общуване с хора (координиране, обучения, работа с клиенти и така нататък). Смятам, че моето присъствие би дало допълнително развитие на вашият бизнес.

 

Допълнителна информация


Незрящ съм по рождение, но това не ми пречи да правя почти всичко, без каране на кола. Придвижвам се успешно пеша и с градски транспорт до всяка точка на София и България, което прави възможно да се занимавам с дейности, свързани с движение (координация на проекти, работа с различни институции и прочее). Имам куче-водач. Занимавам се с организиране на събития с цел интегриране на хората с увреждания като част от нашето общество. Имам опит в административната работа, включваща общуване с хора. В свободното си време се занимавам с подобряване на достъпната градска среда, до колкото ми е възможно. При интерес от ваша страна можете да се свържете с мен на лични съобщения тук или на посочените по-долу координати, за да мога да ви изпратя CV и по-пълна информация за себе си.

 

Информация за контакт:

 

Име: Виктор Асенов
Телефон: 0879113668
Email: Victor.asenov@gmail.com

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3656 |05.01.2017 Александър и Виктория са най-предпочитаните имена у нас през 2016 г. . 0| 4768 |01.12.2016 Ехо от сексапил до дупка - „Виктория Сикрет” . 0| 4124 |20.11.2016 НСИ: Георги и Виктория са най-разпространените имена при новородени

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads