Реклама / Ads
2| 4447 |06.02.2017 НОВИНИ

Москов: Мога да преглътна обидите от Радан Кънев

.
Петър Москов
”Коментарите и обидите от страна на Радан Кънев мога да ги преглътна, защото Реформаторският блок трябва да води и отстоява дясната идея”. Това заяви бившият здравен министър и активист на РБ Петър Москов.
 
"Моята персонална цел е десницата да бъде силна и единна. Знам, че за да има разбирателство, трябва да има желание от десните хора в България да имат представителство, което да защитава техните идеи", смята той.

Москов коментира и здравната реформа. Представител на БСП каза, че реформи не са били правени. Самият факт, че първото, което прави това правителство е да се захване да обяснява какво от реформите е правено от предишното правителството и кое трябва да бъде променено, дава ясно отговор правени ли са реформи или не. Това заяви пред БНТ бившият здравен министър Петър Москов. "Аз от тези думи не съм нито учуден, нито ги чувам за първи път. Това са атаките, които БСП и ДПС 2 години сипеха върху правителството. И това е логично, защото и двете партии подкрепиха избрания президент Румен Радев. Тук лошото е, когато се премине от думи в дела, когато ДПС и БСП са в опозиция и имат стъпка към властта. Първите неща, които чувам са панически стъпки по разграждане на контролните механизми на държавата и на касата", обясни Москов.

"Преди 2 години, когато стъпвах на този пост и имах собствените си притеснения и се питах дали е възможно да настъпи промяна и възможно ли е от търговията да се върнем към медицината, към смисъла, към ефективността на разходите и сега след 2 години знам - възможно е! От онзи ден има решение на съда, което твърди, че пръстовият отпечатък не нарушава правата на пациентите. Електронният идентификатор категорично доказва въздействието си върху гледна точка на изсветляване на финансовите потоци", коментира още той. "Моята персонална цел е десницата да бъде силна и единна. Знам, че за да има разбирателство, трябва да има желание от десните хора в България да имат представителство, което да защитава техните идеи", смята той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4782 |29.01.2017 Чужденци от ”черния списък” със зелени карти ще могат да влизат в САЩ . 3| 3866 |29.01.2017 Москов: Ще работя за Реформаторския блок . 2| 4344 |24.01.2017 Москов: Болниците не трябва да са търговски дружества . 3| 3977 |15.01.2017 Москов: Не се срамувам от управлението на РБ с ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads