Реклама / Ads
25| 43758 |16.06.2009 ЪNDERGROUND

Ванга предрекла Обама, кризата, възход и добро за България

.
Щом в САЩ започне да управлява тъмнокож, в Америка ще настъпят катаклизми. Това е едно от пророчествата на Ванга, изречено няколко години преди нейната смърт.
 

Ванга предсказа: Когато начело на Съединените щати застане афроамериканец, ще се случи истинско чудо, чудо на чудесата – ще започне световен разцвет. Това пише в популярното руско издание „Аргументи и факти”. Според „АиФ” българската пророчица много ясно още преди толкова време е дала да се разбере, че 44-ят президент на САЩ ще е Барак Обама. Доказателство са нейните думи, че следващият президен след Джордж Буш ще е „черен човек”. Ванга не стигнала дотук, а предсказала също, че през 2008 година в Америка ще започне голяма икономическа криза. Възможно било дори великата страна да се раздели на южни и северни щати.

Световната криза обаче щяла да стане причина за невиждан възход след нея. „Всички религии ще изчезнат. Ще остане само едно учение – Учението на Великото братство. Като бяло цвете то ще покрие Земята и благодарение на него хората ще се спасят”, допълва изданието Tamby.info.

Като основно събитие на 2009 година ванга предсказала съюз между Китай, Индия и Русия. Това щяло да промени хода на човешката история.

Специализираният сайт ufo.kz пък припомня, че Леля Ванга още в края на 50-те години на миналия век предсказва убийството на президента Джон Кенеди в Далас. Тя „видяла” и смъртта на Индира Ганди. „Курск ще се окаже под водата и цял свят ще го оплаква...” Тези и думи стават ужасно ясни през август 2000 година, когато загива екипажът на атомната подводница „Курск”.

Преди да си отиде Ванга завеща на българите:

- Направи добро и го хвърли в морето - то само ще намери пътя обратно и пак при тебе ще дойде;

- Жената е огледало на мъжа, домът е огледало на жената, децата са огледало и на двамата;

- Не глезете децата. Като им давате нещо, не им позволявайте да го дърпат от ръцете ви;

- Не съдете ближните си. Оставете това на Бога, нека той съди хората за грешките им.
- Който дава, ще остане с пълни ръце, а онзи, който гледа само да взема – с празни. Кракът, който тъпче, изсъхва;

- Събота е ден на мъртвите. Не вдигайте сватби в събота;

- Помнете, че човек предполага, а Бог разполага;

- Почитайте и уважавайте мъртвите, вярвайте в Бога, спазвайте закона;

- Чакай от околните същото, което си направил и ти за тях, това е точно така, от мен да го знаеш;

- Всеки може да мисли както си иска, а ти си длъжен по-често да проверяваш своите дела и постъпки;

- Всеки сам си избира изпитанията, за да изкупи греховете си. Да не си мислиш, че хората страдат само защото трябва да страдат?

- Който граби, един ден и него ще ограбят;

- Който мрази, той не може да не предизвика омраза към себе си;

- Който е прекарал целия си живот така, душата му няма да има мира, той че се измъчи и изтормози... Не можеш забогатя на Рупите, тия пари са попили човешката мъка и болка. Затова съм ги събирала и съм построила църква, дала съм ги в Божиите ръце, за да служат на хората, когато си ида...

- Не се карайте по между си, мислете за България

- Няма по-даровит и хитър народ от нашия. Ще мине време и България ще изправи снага, ще порасне самочувствието на хората, те ще се развиват духовно, че се появят нови таланти. Времето, времето – то е нашия съдник;

- Как да помогне човек на тия безверници? Кажеш му какво го е сполетяло, а той те гледа и не вярва... не вярва ни на мене, ни на Силите, дето ни пазят. А после, като мине страшното, веднага забравя, е си му протегнал ръка за помощ. Ее... не всички, но много са тия, дето забравят. Трудно можеш да помогнеш на безверника. И това добре го запомни – на хората трябва да им се върне вярата, вярата...

- Ще дойде ден, когато лъжата ще изчезне от Земята. Няма да има насилие и алчност, няма и война да има... а онези, дето останат живи, ще знаят колко струва животът и ще го пазят...

Приписват и се още и следните мисли:

България е благословена страна. Не случайно силите ме изпратиха тук.

Българското писмо е едно от най-старите на земята.

Българите ще станат духовни водачи на човечеството, защото са съхранили качества, които другите народи нямат. Ние сме много стар народ и това един ден ще разберат всички.

Нужен ни е един Бог, един владетел и единен български народ.

Сини, червени, зелени – ако се обединят, страната си веднъж завинаги ще се оправи.

Гордейте се, че сте българи. Не отстъпвайте от род и родина. Не се продавайте на Америка за пари!

Ще се отвори земята и ще се разбере кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали държава са оставили и бел град.

Македония е българска земя. Тя не е държава, а част от българската територия.

Деца, в България ке стане добре... Ке се живее добре.

Не се карайте – всички сте Божии чеда. България ще се оправи – чакат я добри дни.

Ще дойдат добри дни за България, за народите, които помагат на нашата държава. Защото тя ще бъде уважавана и тачена от велики държави. Ще мине време, България ще изправи снага, Самочувствието на хората ще порасне.

Българите са силни – вижте за какво се пее в песните ни и ще разберете как предците ни са живели. Тачете празниците – те са средство за оцеляване.

Всеки народ си има звезда, която го зарежда със светлинна енергия. Но има и изключения. Някои народи нямат звезда, а планета.... Един ден тези народи няма да могат да оцелеят. В необикновената за тях атмосфера ще се задушат...
... народ, който има планета вместо звезда, ще угасне както свещ при силен вятър.
България има не само една звезда, а цяло съзвездие.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 8313 |05.06.2009 Предизборен епос . 13| 6333 |04.06.2009 Чрез упорство към прогрес . 2| 5638 |03.06.2009 „Златен скункс” за академията „Златния скункс” . 1| 5644 |27.05.2009 Да пропушиш на инат

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads