Реклама / Ads
22| 11090 |15.02.2017 ПОЛИТИКА

Фрогоко: С избори мафия не се убива, трябват лидери за война, не за мир

.
Радан Кънев и Христо Иванов
Търсете лидери за война, не за мир! Трябват ни лидери и водачи с пламенни сърца и здрави ”топки”! Мафия с избори не се убива. Само съпротивата носи промяната и дава свобода. Не щем мрънкачи, а вОйни за демократична, свободна, европейска, независима България.
 
Чувствам се притеснен. Мисля. След участието на Радан Кънев и Христо Иванов в една телевияу съм така умислен. Познавам ги и двамата лично. Познавам и голяма част от хората представляващи лицата на двата проекта "Нова Република" и "Да България".

Говорил съм с доста от тях. Умни и интелигентни хора са. Искрено искат да променят нещата. Не са участвали в грабежа - преход. Не са свързани с мафията. Искат да преборят корупцията и да оправят нещата в България. Дотук добре. Не ме интересува кой бил по-десен, кой бил по-либерален и кой защо направил или казал, че не са се обединили. Не затова съм умислен и много разтревожен. Тези хора имат голямо политическо бъдеще. Но.... по-нататък. Когато в България се установи демокрация и имаме правова държава с нормална политическа и икономическа конкуренция. Тогава могат да бъдат чудесни европейски лидери на модерни партии. И биха направили чудеса. Сигурен съм. Но сега трябват други хора за лидери. И Радан Кънев и Христо Иванов и обкръжението им, не стават за водачи на маса от десетки хиляди гневни хора.

Това е истината. Може да говорят добре, може да са почтени, но ги чуват само 10 % от хората. Тези които имат глави на раменете си и то не за украса, а за мислене. И е тъжно, че един Марешки, който стоеше до тях, напълно вероятно ще вземе повече гласове от двете формации взети заедно.... Не тъжно. ОТЧАЙВАЩО Е ТОВА!
При положение, че е тотално изтървана комуникацията с милионите хора. Години наред българите са оставени да бъдат лъгани, манипулирани и опростачвани от Телевизора.

Ето, това е резултата. Тези хора няма да гласуват за "Нова република" или за "Да България". Ще гласуват само когато разберат с доказателства, че ГЕРБ, БСП и ДПС са мафия! Разбойници, крадци и лъжци които са ограбили тези 90% от българите и затова са бедни, а държавата ни е кочина. Тогава тези малки партии, представяни от честни хора, ще бъдат алтернативата за управлението на страната. Носители на новото и промяната.

Затова участието сега в изборите е безсмислено при очертаващия се нисък резултат. Дано поне да е достатъчен за влизане в парламента.

Но НЯМА ДА БЪДЕ ДОСТАТЪЧЕН ЗА ДЪЛБОКА И РАДИКАЛНА ПРОМЯНА!

А нямаме време. България е в опасност. Загиваме в примката метната ни от олиграхично-мафиотските кланове подкрепяни от Русия. Какво ще правим?!? За какво ще ходим на избори?!? Вместо 20 000 да се подпишат за един ден за участие в избори, да бяха призовани да излязат на протест примерно пред ВСС за оставката му! И да не си тръгват докато не я получат!

Със 100-200-300 хиляди гласа не може да се вземе властта от мафията. Въпреки, че тези гласове са на най-интелигентната и будна част от българската нация. От онези 10 %. И вместо да бъдат поведени към барикадите, те са поведени към урните. На предварително обречена загуба....

Трябват ни лидери и водачи с пламенни сърца и здрави "топки"! Не занимаващи ни с програми за увеличение на заплатите на учителите и избиране на зам. главни прокурори, което НЯМА КАК ДА СТАНЕ при липса на мнозинство в това Народно събрание.

Е какво правим тогава?!?

Трябват лидери! Които да поведат хората на бунт! Които да говорят с искрящи от гняв очи и които да бъдат пример за смело и жертвоготовно поведение. Ножа е опрял до гърлото. Не го ли усещате? Примката жули по врата... Не я ли усещате? Какви избори? Чистка трябва.

Какъв Бай Х.., какви "жълтопаветници" ?!? Боже, Боже...

Търсете лидери за война, не за мир!

Мафия с избори не се убива. Само съпротивата носи промяната и дава свобода.

Чудя се на коалициите "Нова република" и "Да България". Какви програми представяте бе хора? Какви заплати ще увеличавате, какви "хубави неща" предлагате... Как не може да разберете, че има само една ПЪРВОСТЕПЕННА ЗАДАЧА! Да се смаже ченгесарско-комунистическата мафия, като се ускори евроатлантическата интеграция на България и се противопоставим категорично на настъплението на Русия и опита и да подчини напълно България! Кажете, че ако бъдете избрани ще натикате крадците и корумпетата в затворите, ще им конфискувате заграбеното, и ще възстановите правовата държава.

Нищо друго не обещавайте освен ЧИСТКА! Пък който иска да гласува за вас. Да се преброим колко сме свободните хора и колко робите.

Слепи ли сте?!? Не виждате ли , че се готви проруско правителство което ще бетонира мафията и което ще върне България 30 години назад? Не виждате ли какви кандидат депутати предлагат БСП, ГЕРБ, ДПС, ПФ, Марешки? Русофилистици, ченгета, крадци и измамници!

ОПОМНЕТЕ СЕ! Ако не можете да го кажете и направите, изобщо не се явявайте на избори. Не щем мрънкачи, а вОйни за демократична, свободна, европейска, независима България.

Димитрин Вичев
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 10359 |27.03.2024 Politico: Украйна се приближава към най-опасния си период. Помощта на Запада трябва да завали . 10| 3021 |26.03.2024 Дмитро Кулеба: Дайте ни проклетите "Пейтриът"! . 5| 3480 |25.03.2024 Politico: Преговорите за правителство в България се провалиха . 13| 10269 |23.03.2024 Доц. Искрен Иванов: Атентатът в Москва можеше да бъде избегнат, ако властта бе послушала службите на САЩ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads