Реклама / Ads
3| 4534 |17.02.2017 НОВИНИ

Вижте част от водачите на листи на ”Обединени патриоти”

.
Валери Симеонов ще води листата на Коалиция ”Обединени патриоти” в Бургас и в 23 МИР София, Красимир Каракачанов - в Плевен, Волен Сидеров - в 25 МИР София. Това съобщиха на пресконференция лидерите на партиите от коалицията.
 

"Обединени патриоти" представиха част от водачите на листи за парламентарните избори. Председателят на "Атака" Волен Сидеров каза, че все още обмисля дали да се яви на изборите

 

"Не се шегувам, имах такива колебания", уточни той. "В разговор с колегите имаше настояване да не се отказвам в момента, защото може би ще се отрази зле на самото гласуване на последователите на "Атака", добави Сидеров, цитиран от БТА.

 

Относно лидерската битка в 25 МИР София, той коментира, че ще бъде голямо предизвикателство. Сидеров изрази надежда това да бъде територия на политическа битка, а не на размяна на квалификации, обвинения и махленски нападки.

 

Трите партии са равни в коалицията и имат равни позиции в листите, коментира председателят на ВМРО Красимир Каракачанов. Той обясни, че една част от досегашните депутати отново са водачи в районите, от които са били избрани. Например Валентин Касабов е начело на листата във Варна, Славчо Атанасов - в Пловдив град, Станислав Станилов - в Пазарджик.

 

Водач в 24 МИР ще бъде Юлиан Ангелов, а в София област - Явор Нотев, в Стара Загора - Десислав Чуколов, в Хасково - Павел Шопов, в Шумен - Емил Димитров. Начело на листата във Велико Търново е Милен Михов, в Кюстендил - Илиaн Тодоров, в Пловдив област - Борис Ячев, в Русе - Искрен Веселинов.

 

В някои от районите областните структури предстои да гласуват водачите, каза лидерът на ВМРО. Той посочи, че "Обединените патриоти" ще се борят да бъдат първа или втора политическа сила.

 

"Ще докажем, че се борим не за третото място, което всички ни дават, а за едно от първите две", заяви Каракачанов. Залагаме на хората в листите и на активна предизборна кампания, ще покажем, че има алтернатива, добави той.

 

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов коментира, че след изборите са отворени за разговори с всички, по думите му, "български" партии и изключи каквото и да било сътрудничество с ДПС и ДОСТ.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4552 |16.02.2017 Вълчев: В понеделник представяме листите с депутати на РБ . 1| 4545 |15.02.2017 Двама журналисти са застреляни в ефир . 2| 6514 |15.02.2017 Фрогоко: Апаратура за милиони „гори” в Института по криминалистика заради авариите? . 2| 4220 |14.02.2017 Димитър Байрактаров: В листите на Обединените патриоти има компрометирани хора

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads