Реклама / Ads
21| 31549 |18.02.2017 МИСТЕРИИ

”Патриотът” Слави Бинев пристана на ДПС с благословията на Доган

.
Слави Бинев
Бившият евродепутат и народен представител от Патриотичния фронт ще бъде водач на депутатската листа на ДПС в столичния 23 МИР. Кандидатурата му е била одобрена от почетният председател Ахмед Доган, пише МИГNews.info.
 
Поредният политически лупинг на Слави Бинев стана факт, след като той бе изхвърлен от Патриотичния фронт. Структурите на ДПС в столицата вероятно ще бойкотират предизборната му кампания, тъй като само допреди няколко месеца той наричаше партията им „ненаситният търбух на Тройната коалиция“.

Председателят на столичната организация на движението Нихат Кабил се е отказал от надпреварата за 44-ия парламент.

В движението са шокирани от подредбата на депутатските листи за парламентарните избори на 26 март, защото от първите места изпадат утвърдени имена като зам.-председателя на ДПС Алиосман Имамов и бившия съпредседател Рушен Риза.

Според неофициалната информация към момента Мустафа Карадайъ ще води две от партийните листи в Кърджали и в Търговище. Досега лидерът на движението винаги е бил начело в Кърджали. Според партийци сега имало леко недоволство в структурата, че водачът няма да е местен, но заради уважението към Ахмед Доган нямало брожения срещу Карадайъ. Досега действащият председател бе депутат от Смолян. Там този път водач ще е местният партиен лидер Хайри Садъков.

Две листи отново се очаква да води и Делян Пеевски. Досега той бе предпочитан в Пазарджик и Стара Загора. Този път вероятно ще е начело в Благоевград – срещу Цветан Цветанов от ГЕРБ, и отново в Пазарджик. Корпулентният по собственото му описание политик не се е появявал публично от февруари месец миналата година. Затова ще е интересно дали ще се яви по време на предизборната кампания.

В Разград листата се очаква да води зам.-председателят Ахмед Ахмедов. Един от най-популярните политици и уважавани депутати на ДПС д-р Хасан Адемов, който досега все е депутат от Разград, засега повежда движението в Добрич. В Силистра начело се очаква да е Рамадан Аталай, а в Ямбол – друг зам.-председател на партията – Янко Янков, който по всяка вероятност ще запази и първото място в Сливен. Бившият финансов министър в кабинета „Орешарски“ Петър Чобанов се очакваше да води отново Монтана. Но не е изключено са бъде „преместен“ във Враца. По всяка вероятност Камен Костадинов ще води в Бургас и във Велико Търново. Четин Казак засега запазва мястото си в Габрово.

В Пловдив-област се говори отново за Джевдет Чакъров, а в града – за бившата депутатка Петя Раева, която е първа и в Перник.

От първото място в Плевен изпада досегашният депутат Митхат Метин. Мястото му ще бъде заето от експерка от пресцентъра на ДПС.

Йордан Цонев – Данчо Ментата пък е нежалан и във Варна, и в Търговище. По тази причина за момента името му се спряга като водач на листата в Хасково. Изслушването на структурите от област Хасково от Ахмед Доган е насрочено за утре, но манипулативната информация за водаческото место за Ментата бе тиражирано от „услужливи медии“.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 3938 |15.01.2017 Атанасова: Не управляваме нито с ДПС, нито сме свързани със Слави . 1| 3947 |13.01.2017 Председателският съвет в НС се събра заради ”Шоуто на Слави” . 8| 4710 |21.12.2016 ”Шоуто на Слави” внесоха допълнение към предложението за изборните правила

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads