Реклама / Ads
15| 9812 |20.02.2017 НАРОДЕН ГЛАС

Радан Кънев: Пеевски е тръгнал към тройна коалиция с Борисов и Нинова

.
Председателят на Нова Република Радан Кънев попита дали Делян Пеевски влиза в сделката, която уговарят в момента Корнелия Нинова и Бойко Борисов. Кънев припомни, че в последните 10 години управлението е било в ръцете на БСП и ГЕРБ.
 
„През тези години кръговете на ДПС и Пеевски взеха централна роля в правосъдието и в усвояването на европейските фондове", каза лидерът на Нова Република по време на пресконференция в Шумен.

Радан Кънев припомни как Борисов е дошъл на власт с обещанието да разследва Станишев. После Орешарски дошъл с обещанието да разследва Борисов.

„После пак Борисов дойде на вълната на гнева от БСП с обещанието да разследва Орешарски. Нито едно смислено обвинение не е повдигнато обаче. Нито един политик или висш чиновник не е осъден. Преди година Борисов обяви тържествено, че Пеевски си тръгва. Днес той се връща като водач на две листи на ДПС – в Благоевград и в Пазарджик. Тръгнал си е наистина – тръгнал е към тройна коалиция с Борисов и с Нинова в следващия парламент."

 

Председателят на Нова Република отново предупреди за опасността БСП да се върне на власт по две причини – първата е, че ГЕРБ управлява „бетер като комунистите"; втората е, че Владислав Горанов и Румяна Бъчварова вече заговориха за голяма коалиция, а Михаил Миков призна, че през 2014 г. Борисов е предложил първо коалиция на БСП.

 

„След като Нова Република обяви смела програма и започна да разобличава плановете на БСП и ГЕРБ, медиите на Пеевски отново почнаха да ни атакуват. Искам специално да им благодаря за това, че потвърдиха нашите опасения", каза десният политик.

 

Радан Кънев обясни, че мафията винаги разпознава сигналите:

"Задава се управление на голяма крадлива коалиция и гангстерският грабеж на казино до Сандански вече е факт. Мутрите отново ще излязат на улицата, защото няма да има кой да бори престъпността. БСП, ГЕРБ, т.нар. патриоти и реформаторите на Кунева и Бареков ще са заети с друго – как да крадат повече, за да има за всички", каза Кънев.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 12119 |20.02.2017 Цветан Василев: Ликвидаторът на КТБ Пеевски и партньорът му Борисов са притеснени . 3| 5634 |18.02.2017 Хората в Рибново вбесени от номинацията на Пеевски в Благоевград . 15| 5961 |18.02.2017 Кънев: Сега в ”Нова република” няма предатели

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads