Реклама / Ads
2| 4680 |22.02.2017 НОВИНИ

Партиите се радват като деца на номерата на бюлетините. Защо?

.
Цветан Цветанов
Прекрасен номер 11, 11-та победа, към която се стремим. Това каза пред журналисти заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов, предаде „Фокус“. По думите му първата единица дава възможност за успех в 1-ви МИР Благоевград, в който той е водач на листа, а втората да бъде за националната победа.
 
„11 е числото на лидерството, така че от тази гледна точка смятам, че сме в изключително благоприятна позиция от гледна точка на номера“, заяви Цветанов. По думите му от БСП, които са 10-ти номер в бюлетината, ще си останат с нулата. „Няма да имат никакъв шанс да победят ГЕРБ. ГЕРБ дава много по-добри решения, дава реална политическа програма и съм убеден, че хората ще направят добрата равносметка в предстоящите избори. Номер 11 е печелившото число, надявам се, че и вие ще го подкрепите“, допълни Цветанов. 


От своя страна говорителят на БСП Жельо Бойчев коментира, че 10 е преди 11. "Жребият на числата отреди на БСП по-предно място, отколкото на ГЕРБ, сега остава избирателите да го потвърдят, каза Бойчев, който е водач на листата на „БСП за България“ в 23-ти МИР – София. Той заяви, че от БСП са доволни. „С номер 10 в десетката към успеха“, заяви говорителят на БСП. Водачът на листата в 4-ти МИР – Габрово от „БСП лява България“ и член на Изпълнителното бюро на БСП Кирил Добрев допълни, че номер 10 е преди 11.

„За нас е важно на следващитe избори да бъдем преди партия ГЕРБ, БСП ще бъде шампион“, каза Добрев. Той посочи, че не може да коментира изказванията на зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, тъй като те са били цветни и преди президентските избори. „Ще му гледам тъжната физиономия след парламентарните“, заяви Добрев.

 

Всички партии тълкуват номера на бюлетината както им харесва. Придават им смисъл на победа, без да знаят, че същите числа крият и послания за провал, глупост, смърт, болести и пр.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 4909 |20.02.2017 Лукарски: Жельо Бойчев го отнесох като куцо пиле домат . 0| 4020 |16.02.2017 Нелегални превози се маскират като споделено пътуване . 0| 4309 |16.02.2017 Огън погълна Общински детски комплекс и Католическата църква в Ямбол . 2| 5822 |15.02.2017 Фрогоко: Партиите лъжат, за да не посегнат на себе си

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads