Реклама / Ads
5| 7349 |23.02.2017 НАРОДЕН ГЛАС

#КОЙ с блъф за Костов, че правил незаконен запис. Фрог с инициатива: „Разкажи как са те притискали”

.
Георги Костов
Уволненият главен секретар на МВР Георги Костов е правил тайни незаконни записи на разговорите си с шефа на МВР Пламен Узунов. Това съобщават медиите на Делян Пеевски. Според източници на Фрог става дума за умишлен блъф, така че министърът да се почувства притиснат от обстоятелствата.
 
Въпросните медии самоотвержено в момента защитават главата на Костов. За него не случайно се твърди, че обслужва модела КОЙ. Според Узунов много полицейски служители са били притискани да напуснат системата, като натискът е бил изцяло политически. От няколко дни се говори, че Пламен Узунов се опитва да отдемонтира модела КОЙ, вкопчил се в МВР от години.

Пеевските медии се оказват доста непрозорливи, тъй като правят твърде лоша услуга на Костов, съобщавайки, че е записал министъра на МВР. Ако това е така, то той е извършил престъпление по чл. 339 а, свързана с нерегламентирано събиране на информация. Виновният според НК се наказва от 2 до 8 години. Наказанието е по-високо за лице, което прави подобен таен запис във връзка с изпълнение на служебните си задължения.

 Фрог многокатно е алармирал за оказан подобен натиск. Напускаш или ще ти се стъжни живота, казвали на нарочените от екипа на Георги Костов.
За да излезе истината наяве, Фрог започва кампания: „Разкажи за политическите чистки в системата на МВР”. Правим го в подкрепа на многобройните честни и доблестни служители на реда, пострадали в резултата на оказан пряк и косвен нерегламентиран политически натиск от страна на бившия главен секретар Георги Костов. Всеки служител в МВР може да разчита на нашата подкрепа за обективно и пълно отразяване на цялата истина. При желание Фрог ще запази необходимата професионална конфиденциалност на източника.

Свържете се с нас на посечените в сайта Контакти.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4792 |23.02.2017 Прокуратурата започна проверки по сигнала на Г. Костов за натиск и заплаха срещу него . 2| 4770 |23.02.2017 Герджиков и вътрешният министър заплашили Г. Костов . 2| 8705 |23.02.2017 Проф. Радулов: При Георги Костов престъпността се повиши

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads