Реклама / Ads
15| 23455 |24.02.2017 АКТУАЛНО

Не! Няма да гласувам за ”Да, България”

.
Да ви призная, започна да ми се прояснява защо ”Да България” не се определя нито за дясна, нито за лява партия. Ами защото голяма част от създателите на тази партия са деца на бившата комунистическа номенклатура. Вече пораснали и изучени. Някои и с добър бизнес. Да, много симпатични и умни хора са, но са израсли в отровна комунистическа среда.
 
Това е повлияло на тяхното мислене и на тяхното формиране като личности. И такива са не само Христо Иванов и Кристиян Таков, които иначе харесвам и уважавам. Сега открих, че Иво Мирчев, когото също познавам, е син на първия секретар на БКП/БСП в община Крушари, Добричко - Николай Мирчев. И днес в Добрич водач на листата на ДАБГ е Иво. Това обяснява защо отказаха да се коалират с "Нова република" , а предпочетоха еколяволиберали. Според мен за да отцепят десни антикомунистически и антимафиотски гласове. "Да България" не са дясна партия. Не са и антикомунистическа, не са и за лустрация, защото тя ще засегне и техните роднини. Не , аз няма да ги подкрепя. Не мога да им повярвам на "чистите намерения".

Все повече си мисля, че и другото номенклатурно комунистическо дете Иво Прокопиев стои зад този проект. Както и най-вероятно бившия делегат на 14 конгрес на БКП през 1990 г. политолога от Виена Иван Кръстев. Те са с опит в създаването на нови политически субекти. Бяха членове на кръга "Глобална България" който заедно с Цветелина Бориславова и други проруски бизнесмени като Валентин Златев /Лукойл/ и Сашо Дончев/Овергаз/, лансира Бойко Борисов и ГЕРБ в политиката. Така този изкуствено създаден ГЕРБ "уби" десните СДС и ДСБ и зае тази дясна част от политическото пространство. Сега се задава нов римейк на НДСВ и на ГЕРБ. На мен лично ми писна от този политически инженеринг.

НЕ, БЪЛГАРИЯ! ТАКА НЯМА ДА СТАНЕ! С избори мафия не се убива. Само Съпротивата прави промяната.

Прочете сълзливите спомени на бащата на Иво Мирчев за Ирина Бокова публикувани в блога на Иво Мирчев през 2009г. С каква любов говори за нея по време на изборите за Велико народно събрание като кандидат на БКП/БСП. Аз помня това време. Защото бях мажоритарен кандидат на антикомунистическото СДС в съседния областен град Шумен. На 32 години, реперсиран, лежал по комунистическите затвори. Бях с екип от застъпници и съмишленици, все хора страдали и от млади хора които искаха да изтръгнат България от лапите на комунистите. А срещу нас имаше една огромна армия от комунисти и ченгета. И те успяха да излъжат народа, както и с лъжа и измама продължават да ни управляват вече 27 години. Част от родителите на тези млади хора в ДаБГ, активно участваха в този престъпен измамен преход. Сега участват и с децата си в "нови" партии и с нови лица. Ето това е положението.

Димитрин Вичев
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 11574 |13.11.2016 Соня Колтуклиева: Гласуваме с гняв, но апокалипсис няма да има . 20| 47415 |11.11.2016 Каракачанов: Ще гласувам за оставка на правителството . 1| 6134 |28.10.2016 Фрогоко! Образованието ни-майка плаче, грамофон свири

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads