Реклама / Ads
3| 15327 |24.02.2017 МИСТЕРИИ

Само във Фрог: 100 бона пръсна МВР за час проповед, Цацаров напуска

.
100 000 лева е пръснало МВР за организацията и провеждането на Националното съвещание днес, на което се е чела проповед за морал. Това разкриха вбесени полицаи, участвали на събитието. Както Фрог единствен ви информира, на него беше поканен авторът на „Време разделно” писателят Антон Дончев.
 
Близо 1000 човека бяха привикани за съвещанието от цялата страна. Става дума за директори, шефове на районни управления, главни дознатели, началници на дирекции и т. н. Припомняме, че това е втората подобна сбирка в рамките на един месец, което е прецедент. Уточняваме, че служителите от провинцията са пристигнали със служебни коли, като отделно от това са им изплатени командировъчни. Предаваме думите им едно към едно:

Беше сбор на полицаи за да слушат време разделно. Вярно, че времето е разделно, ама да изхарчиш 100 000 лева, за да благодариш за две минути, че сме раздали листовките от поредната ти простотия „Запознай се с кварталния”. Три минути господин главният сценарист Николай Крушков чете поздравление от пилота и 25 минути имаше слово от автора на „ Време разделно” . Всички са в недоумение какво правят тук. .Че и софра после. .По едно време главният прокурор не издържа, дръпна рязко стола и напусна с трясък залата. Главния прокурор не си взе довиждане. Протягат ръце към него, ама той прав до вратата. Беше бесен. Такова чудо не сме виждали. Всичко продължи 1 час. Зам.-главният Арабаджиев с треперещ глас говори 15 минути за вярата в доброто. Като на протестантска църква бяхме.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 12757 |24.02.2017 Само във Фрог: Икономическа полиция съгласува работата си с хотел ”Берлин” . 2| 7390 |23.02.2017 Само във Фрог: Бащата на убиеца от Борисовата е граничар от Калотина . 2| 5734 |22.02.2017 Само във Фрог: Простреляният таксиджия Бобъра почина в болницата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads