Реклама / Ads
14| 6438 |27.02.2017 НОВИНИ

Взривяващ дебат между Караянчева и Симов за Кърджали

.
Александър Симов и Цвета Караянчева
Взривяващ дебат за Кърджали направиха кандидатката за депутат и водач на листа от ГЕРБ в Кърджали Цвета Караянчева и опонентът й от левицата в същия град Александър Симов.
 
Когато хората имаха желание да ви сменят, те го направиха. Това, което правите не се препокрива с усещането на хората. Когато Борисов говори за кръвопийщина трябва да се сети как хората го отрекоха, и сега ще го отрекат отново на изборите. Когато говорим за икономическа програма на ГЕРБ, трябва да знаем, че този текст е писан, така че да не изкара 4 години, заяви Симов.

Ние предвиждаме да се освободи административния натиск. Един чиновник да може да събере всичките си документи за отрицателно време и да се отворят индустриалните пазари. Вие като лява партия биете каскета в тавана и после се чудите какво да правите", обясни Караянчева.

Вие нима не сте част от управлението, че да се случва това в Кърджали? Кърджали изостава в икономически аспект. Ще потърсим статистиките и ще си говорим. Има един проблем на Кърджали - околовръстния път. ГЕРБ е партията, която продаде Кърджали, посочии Симов.

Нас хората ни наказаха - ние минахме през грешката с Пламен Орешарски, така че знаем какво е да си в чистилището. Сега това ви чака в ГЕРБ, заяви Симов. Ами "Алилуя" ще кажа тогава, отговори Караянчева в дебата по bTV.

Вие сте парашутист в Кърджали, изобщо нямате представа за какво става въпрос там. ГЕРБ се бори 10 години за този град, продължи да сипе обвинения към опонента си Цвета Караянчева. Вие ли ще ми казвате какво да правя в този регион, вие сте неинформиран - захапа местната кандидат за депутатка.

Социалистът Александър Симов пък директно заяви, че ГЕРБ са направили коалиция с ДОСТ. На нас ДПС не са ни приятели, а опоненти. Ние платихме цената за безпринципната коалиция с тях, наказаха ни много, заяви в отговор кандидат-депутатът от БСП.

Занимавам се с избори от 10 години, опита да се самоизтъкне Караянчева, докато Симов мигновено я посече, че това не й личи много. Вие сте уникален лъжец, червен жълтопаважник, нервира се Караянчева.  
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4312 |26.02.2017 Полицията тушира скандал между българи и роми заради спрян ток . 3| 6124 |24.02.2017 Марешки: Борисов и Нинова да дебатират с нас, а не помежду си . 1| 4275 |22.02.2017 Отвориха магистрала ”Хемус” между Ботевград и София . 1| 3696 |21.02.2017 Цистерна се обърна и затвори ”Тракия” между Стара и Нова Загора

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads