Реклама / Ads
6| 5772 |27.02.2017 НАРОДЕН ГЛАС

Само във Фрог: Следовател заведе дело срещу зам.-главния прокурор Б. Сарафов

.
Борислав Сарафов
Следовател от Националната следствена служба е завел наказателно дело срещу зам.-главния прокурор Борислав Сарафов, прочул се с близостта си до модела КОЙ. Това разкриха пред Фрог нюз от юристи.
 
Както Фрог единствен писа Сарафов обидил и унизил публично следователят в момент, когато екип от разследващи нищели инцидентът край Хитрино. Според източниците ни, делото е входирано миналата седмица. В юридическите среди предричат, че Сарафов сега ще опита да потуши напрежението или като заплаши магистрата, или като опита да се споразумее с него. Колеги на засегнатия, обаче му дават кураж, като го уверяват, че ще стоят плътно до него, докато трае съдебната битка срещу зам.-главния прокурор.

Отделно от това, както вече ви информирахме, в Инспектората на прокуратурата тече проверка по случая, назначена от главния прокурор Сотир Цацаров. Тя стартира, след като обруганият следовател пусна сигнал за гаврата, на която бил подложен. Юристите са скептични, че оттам ще излезе нещо, тъй като повечето от проверяващите са близки на проверявания. Това не е първата такава изцепка на Сарафов. Преди време по аналогичен начин той обиди разследваща полицайка, питайки я пред много хора: „Ти свирки правила ли си?”. В момент на афект, жената се закани да го съди, дори поиска 30 бона за срама. По-късно, обаче оттегли съдебния иск, след като Сарафов уж й се извинил. Подобни, но неофициални оплаквания имаше и от служители в Столична следствена служба. Болшинството от тях са жени.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 12757 |24.02.2017 Само във Фрог: Икономическа полиция съгласува работата си с хотел ”Берлин” . 2| 7390 |23.02.2017 Само във Фрог: Бащата на убиеца от Борисовата е граничар от Калотина . 2| 5734 |22.02.2017 Само във Фрог: Простреляният таксиджия Бобъра почина в болницата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads