Реклама / Ads
11| 14098 |27.02.2017 ГЛАСЪТ

Българи поръчали на руски хакери и Тръмп гафа с ”Оскарите”

.
Петолъчката трябваше да им подскаже нещо...
Световна конспирация все пак има и ние сме замесени в нея. Българи поръчали гафа с ”Оскарите”. Ето я историята. Руски хакери предизвикали чутовния гаф на наградите „Оскар” миналата нощ. Било им платено от Доналд Тръмп през офшорка.
 
Тази информация достигна до нас от източник от българските служби, пожелал анонимност. Друг анонимен източник пък допълва, че тайните служби на София са се добрали до ултра секретна информация от тайните служби на Кремъл. Не се учудвайте на комбинацията руски хакери, Тръмп и Кремъл, защото членове на клуба на тръмпистите в София са някои от най-самоизтъкнатите русофили.

В патриотичното дело срещу филмовата халтура, наричана от някои филмово събитие №1, което у нас отразяваха чрез екипи на място 5 национални телевизии, 18 регионални, 98 кабеларки, VOYO и новият спортен канал на Мтел, били замесени български политици. Това е съвсем логично, тъй като чалга мероприятието на Филмовата академия на САЩ, зад която се крият олигарси, холивудски лобита и еврейски пари, отклонява вниманието на електората от предизборната кампания.

 

Баш патриотите ни отишли още по-далеч и помолили колегите от ФСБ – бившето КГБ – да заглушат тв сигнала от САЩ с частушки. От Москва обаче се получил ответ: Имате предостатъчно кадри, обучени в Академията на Мичурински проспект №70 в Москва, оправяйте се сами.

 

След грандиозния гаф на церемонията, няколко часа по-късно американците сътвориха нов, още по-голям. Признаха, че са виновни, посочиха виновните и се извиниха! Представяте ли си?! Признали без никакъв политически натиск! Без дори да е назначена сенатска комисия, да се е самосезирал Генералният прокурор, без социологически проучвания, разследвания на ЦРУ и ФБР, без да се подслушват дори телефони барем на 500 души поне една година... Затова САЩ да в криза, а у нас е стабилност. Защото знаем как.  

 

Нататък става още по-идиотско. Одиторската компания "ПрайсуотърхаусКупърс" взела, че поела отговорността за погрешно обявения победител за най-добър филм.

 

Бързат като пуле пред майка си. Не се прави така, бе, хора. Засекретете стенограмата от разговора на ръководството, както Радев онази за бастисването на КТБ, обявете записите от камерите за изчезнали, както и че някоя от чистачките е помислила картончето с печелившия филм за талон от лотарията и е изтъркала с монета буквите.

 

Прибързано и опасно е и посочването на Марта Руис и Брайън Кулинан като отговорни. Ами ако са спуснати от някоя партия или задкулисен кръг? Ако са кадри на някой като нашия Пеевски? Как ще се оправяте тогава? НАП, прокуратура, ДАНС...  Ще ви скъсат задниците от гонка.

 

За капак от фирмата разпространили и обяснение:

 

"Искрено поднасяме извиненията си на "Лунна светлина", "Страната Ла-ла", Уорън Бийти, Фей Дънауей и милионите зрители на оскарите за грешката, допусната при обявяването на носителя на награда за най-добър филм. На водещите е бил подаден погрешен плик от друга категория и когато установихме това, то веднага бе поправено. В момента разследваме как това е било допуснато и дълбоко съжаляваме за случилото се.


Благодарим за елегантността, с която номинираните, Академията, Ей Би Си и Джими Кимел се справиха със ситуацията."

 

Разбирате ли сега, защо Тръмп иска САЩ да напусне НАТО? Щото американците не могат да пазят тайна. На калъп да те хванат – няма да признаваш, гласи съвет №1 на българската майка към дъщерята-булка. Иначе как ще се поддържа здраво семейство, ако всеки почне да признава. Освен това признатия грях е петно. Как ще се явява сега фирмата на конкурси за обществени поръчки? А Бийти и Дънауей били елегантни в конфуза... Ега ти. Истинска елегантност бе дебатът между кандидат-депутатите Караянчева и Симов за Кърджали  - направо „Лебедово езеро” на Чайковски...

 

Ще кажете: гафът го видяха милиони и няма как да се скрие. Глупости. В понеделник арестували четирима полицейски шефове в Плевен, защото свили конфискувани контрабандни цигари от някакъв селски склад. Мнозина ще си помислят, че на тия им е спукана работата. Грешка. Да изчакаме малко и да видим колко ще ги държат в ареста и дали въобще ще им повдигнат обвинения. Защото склададжията и охраната нищо не са видели, нито помнят някой да е влизал. Ако все пак ченгетата са взели цигари, то е било, за да изпушат по една.   

 

А на бас, че няма да има виновни и за бастисването и източването на ФК „Левски”.

 

Откакто Батков прехвърли акциите на отбора по доста криминален начин на хора на Пеевски – всичко тръгна на сговнясване. То не бяха адв. Александър Ангелов, то не беше Спас Русев – все с пълна кошница обещания. Накрая дойде Таки, пардон Боримиров, и феновете загряха, че някой ги е качил на кънките. Само че милионите от Виваком вече са източени и никой никога няма да узнае кой ги е свил. Защото тук не растат наивници като Марта Руис и Брайън Кулинан, които ще го отнесат много яко.

 

Не е трудно да се прогнозира, че чрез такива действия САЩ отивът към дъното. Освен това още не са почнали оградата на границата с Мексико, а ние нашата с Турция я привършваме. Била много скъпа? Може, но не съм чувал за евтина национална сигурност.

 

И да не забравя нещо важно: обещанията на партиите да спрат изтичаенето на мозъци и работна ръка от България май ще бъде изпълнено предсрочно. Британският премиер Тереза Мей очевидно си държи на думата,  дадена на български колеги и спусна бариерата за нашенци. И за румънците. Да ги пита човек, за какво им беше да се борят толкова много с корупцията и да провеждат реформи... Ние поне си съхранихме силите и от утре почваме да градим светлото бъдеще.

 

Борис Петков

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 10240 |13.12.2016 „Да се пазарим” – изконната слабост на дясното в България . 11| 34394 |10.12.2016 Времето в България: Хитрино, ад, медии, Борисов и Гери-Никол . 5| 11227 |06.12.2016 България се нуждае спешно от нова външна политика

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads