Реклама / Ads
25| 16549 |02.03.2017 НОВИНИ

И. Василев: Единственият път е протестът, масов и активен. С тояги.

.
Илиян Василев
Не виждам никакъв смисъл от каквито да е избори, от каквато и да е предизборна кампания като гледам какво се случи с първия брой на Прас-Прес и тоталната абдикация на политиците - тези които ги избираме за защита на основни свободи - като тази да се изразяваме свободно наша обща. Това написа във Фейсбук Илиян Василев във Фейсбук.
 

Оставете, че Пеевски контролира разспространението и половината медиен пазар, а това във всяка нормална държава би активирало анти-монополния орган, но би накарало и всеки политик, комуто е близка и скъпа демокрацията и нашите права да бъдем информирани от всички страни, тутакси да вземе отношение. А те мълчат.

КЗК също мълчи като "пън", точно както мълчи по всяка друга тема, която засяга правата на потребители и данъкоплатци.

 

Пеевски си прави какво си иска и никакви избори няма да го премахнат като явление и осъдят. Прокуратурата - надзорникът за изпълнение на законите - от нея дори вече никой нищо не очаква. Не си представям нито Борисов, нито Нинова, нито Доган да вземат отношение. С избори нищо не се постига. Нито с емиграция, тя само Ги улеснява. Единственият път е протестът, масов и активен. С тояги.

Никакви избори не ме интересуват, битката е за правото на тримата карикатуристи да рисуват и разпространяват. Целият смисъл на демокрацията и държавата е в това да могат тези хора да издадат и разстпространят своя вестник. Те са много по-чувствителни към болките на нацията отколкото "политиците".

И медиите вкупом /с малки, твърде малки изключения/ мълчат - деградацията е пълна и на този етап окончателна. Този който иска да си избира между Нинова-Борисов и Доган и техните дубликати от ПатрЕоти, Марешки и сие.

 

Аз няма да участвам в тези избори без избор. На мястото на Нова Република и всеки, комуто е скъпа демокрацията и свободите - незабавно бих обявил бойкот на изборите. То не беше машинно гласуване. Не бяха ограничения на медиини изяви /безплатно за едни платено за други/, не бяха смени на областни управители и шефове на МВР за да могат и едните и другите да подменят секционните протоколи, а сега спират и Прас-Прес. Както казах : по техните правила при тяхната игра няма как да ги победим.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 12147 |20.02.2017 Цветан Василев: Ликвидаторът на КТБ Пеевски и партньорът му Борисов са притеснени . 3| 4592 |12.01.2017 Васил Василев: Няма как да има полицай във всяко село . 4| 8882 |16.12.2016 Илиян Василев: Путин вади Меркел от равновесие с газта . 6| 4464 |17.11.2016 Илиян Василев: И Първанов е виновен за АЕЦ ”Белене”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads