Реклама / Ads
14| 25374 |18.03.2017 ГЛАСЪТ

Ново писмо на Доган, още по-патриотично!

.
Напоително Национално Самосъзнание... Източник: Художник: Тони Ганчев
Нова словесна експлозия, излязла изпод перото на почетния председател на ДПС Ахмед Доган бе получена тази нощ в някои медии. Васил Левски и Аспарух отново са герои на екзистенциалния текст. Четете цялото писмо.
 
Писмото Ми отпреди два дни остана в известен смисъл неразбрано от всички патриоти, обединени по тънък като Конец признак. Затова се наложи да направя някои уточнения, за да се избегнат хазартни мисли по Националния въпрос. И като казах хазартни, се сетих за Делян. Всеки ден получавам писма от всички краища на Обединената Родина: хората ме питат за съдбата на Делян – жив ли е, как върви предизборната му кампания, стигат ли му парите, поздравления за Първа пролет и други подобни.

Затова започвам с него. Делян има много разходи... Затова му трябват и много пари. Милиони. Разбирате как е: поливариантно моделиране на различните геополитически таргети... Те го гонят от Турция, барабар с мен, но ние не се и натискаме за там, щото от България по-хубаво и Доходоносно няма.


Нашият с него Обединителен патриотизъм съществено се отличава от европейски и регионални национализми по това, че не издига етнонацията като самоцел или като основополагащо условие за консолидиращите процеси в обществото. Ние я разбираме като на всекиму според нуждите, а понеже нуждите ни с Делян са най-големи – оттам и грижата на България за нас, закърмените със семената на Апостола, които покълнаха в нас. Даже Делян ги ползва тия кълнове за диета, която понякога продължава цели три часа. Момчетата от НСО се шегуват, ама той е упорит и последователен. Нашата с него апостолска участ излишно партизира и парцелизира публичното политическо пространство.

 

Българите и турците трябва да проумеят необходимостта от Заедност на различието, а не на елиминиране или на унифициране на другостта и различието в „нароченото гърне“ на етнонацията и на монолитната национална държава. Толкова ли е трудно да се разбере? Всяко Недоволство от нашите действия, придобивания на фирми, бизнес и държавна пара, власт и структури в службите, прокуратурата и другаде може да навреди на Обединителния патриотизъм. Към такова Недоволство ще бъдем безкомпромисни!!! Това е политически процесинг, в който едни – Ние – забогатяваме, други – Вие – обеднявате. Това са вътрешни обстоятелства и фактори, които ако не ги проумявате, ще се наложи да ви ги обясняват от Библиотекарския. Както обикновено!!!

 

Свидетели сме на геополитическо разместване на традиционни пластове на властовата система в планетарен мащаб. Това състояние на глобалното политическо време създава чувство на несигурност и тревожност. Туй означава, че ДПС получи шут от най-големият ни приятел Ердоган заради някакви цигари на Делян, които той доставя редовно на турския пазар. Верно, че е незаконно, но той законно никога не е вършил нищо. Освен това, имало търсене, аргументантно обяснява той. Няма как изведнъж да затрие този поминък... Ердоган, Аллах сили да му дава, можеше да прояви известно разбиране. Все пак аз предадох на Турция пълен списък с българските разузнавачи и агенти още през 1991 г. Сторих го като дълбок поклон пред паметта на Апостола на Свободата - Васил Левски. Вярно, че мнозина нарекоха това предателство, но кой е признат в родината си... Всъщност аз спрях предателствата, защото оттогава насетне нямаше какво да се предава – турските шпиони си шетат спокойно из българската чаршия като наши братя и не се налага да се предава каквото й да било. Това келеме Делянчо обаче да вземе да съжали едни момчета от Сирия и Ирак, което много ядоса Ердоган, Аллах да го поживи. Били терористи. Да не им го пише на челата, аргументантно позиционирам Аз, но тренът замина...

 

Това състояние на глобалното политическо време създава чувство на несигурност и тревожност. Това май вече го казах, но някой го е повторил и в наброските... Нищо. Исках да кажа, че при тези обстоятелства и мотивиращи фактори във вътрешния ни свят са свързани с надградени проблеми във връзка с продължителният труден Преход, който излишно партизира и парцелизира публичното политическо пространство.

 

Излишно, защото отдавна се разбра, че аз парцелизирам каквото има за парцелизиране в Тази държава. Премиери и Президенти са формализъм на една историческа отживелица, муждукаща още в днешността. Партизирането го оставих на другарите от политиката, а аз се захванах с концентриране парите, бизнеса и богатствата на нашата Родина на едно място. Всъщност на три: Лихтенщайн, Дубай и Катар. Заради несигурност в глобалното политическо време, се наложи обаче да потърся подкрепа от старите си товарищи и преподаватели в Москва.


Москва, Москва!

Ти ярко пак пламтиш, ти пак туптиш!

Ти пак си огнено сърце

и с ясна пурпурна усмивка бдиш

над братски стиснати ръце.


Как прекрасно го е написал Настрадин Ходжа... И Москва откликна, както се е случвало и преди. Нали там научих, че да си добър агент, това означава да служиш поне на три централи. Просто не можах да се въздържа да се похваля...


Все пак Русия е нашият/вашият Освободител. Този империчен и планетарноналичен фактоголически нагледник не може да бъде снизходително подменен поради непригодност на матряла. Верно, това ядоса още повече Ердоган, който измести любовта си в посока на това хайванче Местан, дето съм го отгледал от Парче месо – даскал с даскалите... Получи се липсата на консенсус по основните приоритети на страната и хаотичната смяна на елитите е една от основните причини сега да плащаме висока социална цена с нисък стандарт, бедност и шантав популизъм. Как го казах само! Шантавият популизъм е за политиците, а ниския стандарт за раята – винаги така е било. Сега още повече.


Развитието на общественото съзнание и самосъзнание, и в частност на националното самосъзнание, не беше проектирано върху динамиката на националните интереси. Опцията на визията за бъдещето на България имаше за хоризонт включването ни в НАТО и в ЕС. Разбира се, това беше правилната стратегия и тя беше реализирана. Донякъде. Но този хоризонт не ни е достатъчен, затова погледнахме зад него и слава на Аллах, успяхме да чалгализираме общата Родина на 100%.


Което не е постигнала нито една друга страна-член на ЕС!!! Това с пълна сила задоволи свръхочакванията за полагаема Ефективност и се отразиха Позитивно върху ценностния фундамент и дейностния мотив на Националното Самосъзнание. Ярък пример в това отношение е сексуалният паритет, който успя да постигне чрез концентрация и мотивация Делян с Цвети. Цвети певачката, чували сте я, няма как, що пара се потроши по нея... Дори Графа намаза от паричките, за да изпеят две парчета в дует. Не ми се свиди, щом е за народецът!

 

В ежедневна консумация понятийното словосъчетание „Национално Самосъзнание“ се превърна в абстрактно клише, използвано предимно за комерсиални политически цели на част от елита на страната. Важно е обаче да се отбележи, че докато някои се упражняваха с тази теоретигизирана Дъвка, бай ви Доган реализира няколко милиарда, под формата на джакпот от Политическата Лотарийна Задкулисна Реалност - ПЛЗР. Запомнете тази абривиатура, защото на вас никога няма да ви се случи. Няма да ви се случи, защото се хлъзгате в тази щекотлива тематизация - понятийно-категориалният терен.

 

Затова стратегическото проектиране на матрицата на Националното Самосъзнание е предназначено да направлява възприятието, мисленето и оценъчно-избирателната ни способност да избираме какво е добро или зло за обществото и държавата не само от гледна точка на настоящето, но и в историческа перспектива. В смисъл, че ние с Делян и още неколцина колеги от други партийни субстанции на модерното ще продължим да крадем като за световно, а вие, бурмоподобната абстрактна маса, ще духате супата. Повтарям, ако нещо не ви е ясно, утре, когато словата ми обикалят поливалентнообществените медииподобни тълкувания на предходната и настояща журналистика, там ще бъдат обеснявателноспособните кадри на Библиотекарския, Първо главно и някои масони. За да превеждат – дадени са им конспектите.

 

Но да не натоварвам прекалено носителните параметри на обществения ресурс и субект, който и без това е изхабен в неконцентрирани опити за притежание и успешно манипулиране.

 

Ще подчертая само, че Съдбата чука на вратата...

 

Европейските и регионалните национализми се основават на пикови ситуации в Историята, т.е. в миналото, и са кодирани за допомпване на архетипната памет за възход, или на травми от историческо снижаване, или падение. Като гледам докъде сте я докарали, с Падението нещата са се получили блестящо. Остава да продължи Моя и на Акраните ми възход, което ще донапомпи Величието на тази клета страна.


Така нареченият модел #Кой не е нищо друго освен опит да върна визията към Българската държавност, започнала от хан Аспарух. А правото на последния е модерната българска държава, член на ЕС. Аз съм създал и контролирам модела #Кой и изборът ми е категоричен, защото е дълбоко мотивиран. И всеки опит за разследване, или за претенция към моя Модел, за да бъде превърнат в Бивш, ме засяга лично, засяга моето брутално самосъзнание и визията ми за бъдещето.

Никой не може да си припише права за подобно мислене и поведение!!! Дори Цацаров, казал съм му. Чрез Делян, верно, но съм му казал.

 

Ако подобна претенция е право на по-слабия, историята ни учи, че ранглистата не е константна величина. Защото тя самата поражда собственото си отрицание в лицето на стената на плача, но впоследствие и на Заедността като противодействие на причината... Каквото и да значи това. Я викнете преводачката, бе, че ми пресъхна гърлото... Играта е вабанк!!! Едната банка – КТБ – вече я преобразувахме, така да се каже. Но има още работа, има още банки, активи и пр.

 

В това виждам силата на раждането на Обединяващият патриотизъм. Рядък феномен е, защото се събужда само когато има обща опасност за Цялото! Сиреч, ще пусна и други да полапат, че това може някой ден и да свърши. Ще отида тогава да освобождавам други народи, както ме съветва Апостола насън.

 

Няма как да се преборим с бедността, ниския жизнен стандарт и отсъствието на готовност за взаимно доверие, ако не искаме. А ние с Делян и другите Не Искаме, защото си падаме по играта вабанк!!! Казано по-простичко: Елате всички банки при нас, да не идваме ние при вас.

 

Съзнавайки, че Парите са в Нас, нека да покажем на света, че и Ние сме в Парите! Ние, не Вие!!!

 

С обич и загриженост:

Ахмед Доган

или Бай Ахмед, както го знаят мултаците


П.П. Над памфлетизирането на темата: „Надградателно писмообщуване с Нацията” работиха няколко редактори, пожелали хонорар

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 23828 |18.02.2017 Първо писмо на Дявола до Президента . 10| 22880 |02.12.2016 Д.П. пише писмо на брат Бойко и брат Сотир . 20| 79165 |15.10.2016 Отворено писмо до Бойко Борисов: Сезонът на палачинките

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads