Реклама / Ads
14| 5176 |19.03.2017 НОВИНИ

Бойко Борисов: Не съм пращал есемеси, Нинова само лъже

.
Бойко Борисов
Нито се натискаме, нито доброволно сдаваме властта. Управлението се дава от хората и когато има спад в доверието, трябва веднага да се върне властта на хората. Моделът на Орешарски и БСП чакат на вратата. Много е трудно да управляваш в днешния свят. Никой не се натиска. Няма да предложа Дончев за министър -председател. Ще направя промени в кабинета. Това каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов по БТВ.
 

 Важно е да бъдем убедително първи, за да направим стабилно правителство. Ние две години нямахме стабилно управление. Гордея се, че имам силен и разнороден екип. Той действа като един механизъм. Дончев, Горанов, Лили са прекрасни експерти. Партията ги припозна. Важно е цялата партия да е зад даден човек. Всеки ден сме в по два-три града. Пълним залите.

 

Относно случая с Елена Йончева той каза:  В съда ще призовем свидетели, които ще кажат как през фирми са получавали пари. Излязоха собственици на фирми и оператори, за да кажат как е ставало плащането. Достатъчно внимание й обърнахме. В съда ще кажем и по другата тема, защото там има други неща. Другото е тук там по държавни институции, където лесно може да се проверят как  са се развивали дадени процеси. Не съм обидил Йончева с нищо.

 

Корнелия Нинова наруши целия ни образ на демократична държава. В БТВ  г-жа  Нинова каза , че служебното правителство е на ГЕРБ. И изброи.  Преди два дни Радев излезе и каза, че той си го е назначил. На никого не пиша есемеси . Откъде  накъде уволнението на Гарелов ще ми го преписват на мен. Какъв е Гарелов- 74 годишен бивш агент на ДС. Какво казал един агент на ДС  на дъщерята на друг агент на ДС , не ме интересува.

 

Думите на Нинова са само лъжи. 26-ти ще мине, на 27-и трябва да направим стабилно управление. Нинова не пише есемеси или не е писала?! Не, не съм пращал есемеси, не се занимавам с такива неща.  Защо не върнат всичките уволнени? Г-н Герджиков върнете всички хора на власт, да не пиша есемес, каза Борисов от екрана.  

Ние не говорим за най-същественото, което трябва да правим. Първо за Нинова, сега Доган . БСП  и Местан  се целуваха на Орлов Мост . Това не го ли виждаха преди две години. Аз с ДПС  и ДОСТ коалиция не правя. Да каже Нинова колко пъти увърта за ДПС . Щяла да пита симпатизантите си. Как ще ги пита?! Орел ли си, сокол ли си, да стои на една ръка разстояние, съм казал за Доган . Не съм Нинова, не правим коалиция с ДПС  и ДОСТ.

 

Румънският  модел за борба с корупцията се прилага и у нас. Когато се конфискува имуществото, няма  интерес към присвояване на пари и  имоти. Не зависи от нас дали политици ще видим в затворите. Ние трябва  да направим законите.

Искаме тримата големи в съдебната власт да идват в парламента на три месеца в парламента. Мен са ме проверили пет пъти от Орешарски  досега. Имам заплата и спестявания. Напролет ще санирам  къщата. Духа много. Ще си платя. Като гледам колко хубаво стана на другите, искам и моята да стане такава. Нашите обществени поръчки са на най-ниски ставки в Европа. Ние всеки ден присъстваме  във вестник Прас -Прес, други ги заобикалят.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5238 |17.03.2017 Бойко Борисов: ГЕРБ не желае подкрепата на ДОСТ . 6| 4772 |17.03.2017 Борисов: Доган ни казва, че ДПС е патриотична формация и отваря врата за патриотична коалиция . 2| 4720 |14.03.2017 Борисов: Ако можех да влияя на Герджиков, щях да спра чистката . 7| 5139 |14.03.2017 Бойко Ноев: Правилата на играта между България и Турция трябва да се променят

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads