Реклама / Ads
10| 14120 |24.03.2017 АКТУАЛНО

Съпругата на Цв. Василев: Няма да се откажем от каузата си

.
Антоанета Василева
Ние няма да се откажем от каузата си, защото България трябва да има различно бъдеще. Правовият ред трябва да бъде възстановен, а човешките права—зачитани. Това написа съпругата на банкера Цветан Василев-Антоанета в официалния му сайт. Срещу нея от два дни е повдигнато обвинение за покупката на имот. В изявелнието й се казва още:
 

Обвинението, което българската прокуратура повдигна вчера срещу мен, е изфабрикувано от същия политико-олигархичен център, който се опитва да унищожи моето семейство от три години насам. Причината, естествено, не съм аз, а моят съпруг Цветан Василев, който открито критикува властта и публично показва доказателства за корупция, изнудване и мафиотски обвързаности на най-високите нива на управление в държавата.

 

„Престъплението“, което ми се вменява, е покупка на фамилен имот, деклариран пред съответните държавни институции. Той е придобит след завършена пълна десетгодишна данъчна проверка на доходите на нашето семейство oт НАП и надлежно платени данъци.

 

Това обвинение цели да пренасочи общественото внимание и да продължи публичния линч, икономическите репресии и психическия тормоз, на който сме подложени от три години. В същото време, то е израз на отчаяние и страх. Политическата мафия много добре знае, че не може да ни принуди да мълчим, за да се откупим. Затова ще направят всичко възможно да ни спрат. Използването и малтретирането на държавните институции за лично обогатяване и преследване на политически и икономически противници е шокиращо и срамно. За онези от нас, които вярват в истината и правосъдието, това е и кошмар.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 12859 |17.10.2016 Илиян Василев: Млъкнете, даваме властта на Русия . 11| 6208 |23.02.2016 Ил. Василев: Водевил и пиар са последните случаи в държавата . 36| 13292 |21.02.2016 Цветан Василев: Подготвяно е покушение срещу мен, имам свидетели

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads