Реклама / Ads
10| 11408 |24.03.2017 ГЛАСЪТ

DMS политици! Да спасим от глад следващия премиер

.
Да спасим най-нуждаещите се!
О, благородни българино. Защо помагаш на изпаднали в нужда възрастни хора, на болни деца, на самотни майки и многодетни семейства, а не желаеш да помогнеш на най-свидните си, на собствените ти управляващи, които сам обричаш на глад и мизерия?
 

През последната седмица по лексиконски научихме с колко пари живеят тия, дето били готови да решават съдбата ни. Максимата на политическия им ментор Тодор Живков, гласяща „Ти нямаш пари, бе! Нямаш право да решаваш!”, явно не важи за господата Бойко Борисов, Валери Симеонов, Красимир Каракачанов и другарката Корнелия Нинова. Те, алтруистите на съвременна България, живеят с между 1200 и 2000 лв. месечно, носят костюми за по-малко от 300-400 лв. и карат коли поне на 10-15 години. Всичко това бе изречено няколко дни преди изборите, на които същите очакват електората да им даде доверието си.

 

Бива ли? За срам да станахме пред Европа и света. Нищо чудно, че дори Ердоган ни хули за псевдодемокрацията, щом държавните ни първенци живеят по зле от турски пенсионер. Време е народът да се обедини. Кампанията може да е подобна на „Българската Коледа”, но ще се казва „Българския Видовден”. Да съберем някой лев за Бойко и Корнелия, да си купят хубаво костюмче. Да дадем своето за патриотите, да сменят гумите на 15-годишните си автомобили. Бъдете хора!

 

И един специален поздрав към следващия български премиер, който и да е той.

 

 

 

Михаил Кръстев, Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4251 |01.09.2016 Папата: Да се спасим от боклуци и мръсотия . 7| 6570 |22.10.2015 Не спасим ли „Къщата с ягодите", значи светът ни окончателно е превзет от мрака . 25| 6707 |17.04.2015 Каролев плаши със съд шефа на „Да спасим Корал“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads