Реклама / Ads
3| 5048 |26.03.2017 ПОЛИТИКА

Марешки: Ще вкараме мъдрост и красота в парламента

.
При нас няма такива, които могат да бъдат купени или уплашени. Ще бъдете свидетели на мъдростта и красотата, която ще вкараме в парламента. За съжаление няма да имаме голямата сила, с която да приключим с корупцията в България, картелите и монополите, заяви пред bTV бизнесменът Веселин Марешки.
 
Около 200 – 300 000 лева е струвала кампанията на „Воля”, допълни бизнесменът.

По думите му те са направили най-семплата кампания в историята на България. Той допълни, че те са единствените, които не са купували гласове и са имали ясна платформа.

На въпроса дали това е инвестиция в неговото политическо бъдеще, Марешки каза, че е достатъчно богат, за да се налага да избива тези пари откъдето и да е. По думите му явно през последните години такава е била целта на тези в управлението – инвестират и после си връщат инвестициите.

Според първите резултати от изборите, Марешки получава има 4,89%. Той коментира, че формацията им е била подложена на фалшиви и черни новини и това е обезверило голяма част от българските избиратели.
Първи прогнозни резултати: ГЕРБ – 32%, БСП – 29%В парламента изглежда, че влизат още Обединените патриоти, ДПС и „Воля”

Той благодари на другите, които са ги подкрепили.

„Независимо дали ще бъдем в управлението, което означава да се изпълняват нашите точки, ще бъдем прожекторът, който ще осветява всички порочни практики в България, каза Марешки.

На въпроса с кого ще се коалира, бизнесменът отговори, че имат програма с три основни точки, които касаят българския бизнес и младите и ще преговарят с тези, които са готови да изпълняват тази програма.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 3770 |26.03.2017 Марешки: Ще подкрепим ГЕРБ . 14| 5194 |18.03.2017 Веселин Марешки: Съдът обяви, че бензиностанцията в Габрово била неправомерно затворена . 8| 5112 |17.03.2017 Марешки: Дал съм 60 млн. за акциз

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads