Реклама / Ads
14| 12628 |28.03.2017 НОВИНИ

М. Андреев: Третото управление на ГЕРБ ще е катастрофа

.
Методи Андреев
Първото управление на ГЕРБ, ако беше надежда, второто беше разочарование, а третото ще е катастрофа, прогнозира той. ”Хората реагираха прагматично и запазиха едно недобро статукво пред опасността да управлява БСП. Попаднаха обаче в клопката на Борисов: ”Аз съм прост и вие сте прости”, коментира той резултатите от изборите.
 
На тези избори хората търсиха изход и не получиха решение на своето желание. Те запазиха едно статукво, което не е добро, но е по-добро от това, което щяха да получат, ако БСП беше дошла на власт. Хората не искат БСП да ги управляват, каза още той.

„Най-голямата загуба заради невлизането на десните в парламента, е че хора като Мартин Димитров и Петър Славов няма да са в него“, посочи той. Фактът, че аз не останах

"Бях поканен в ГЕРБ като представител на старото СДС и носител на демократичните ценности. Аз напуснах ГЕРБ, защото второто управление на ГЕРБ стана разочарование, а третото управление ще е катастрофа", каза още той. „В първото правителство имаше желание за реформи. "Първото ми разминаване с ГЕРБ беше за промените в конституцията. Ако тези промени бяха част от ценностите на ГЕРБ, те трябваше да ги предложа въпреки опасността да не минат, посочи Андреев.

Моделът не е КОЙ, а КОИ. Има една корпорация, която е тотално недосегаема от закона", каза още бившият народен представител. „Ако Бойко Борисов следва пътя на своя морал трябва да си направи правителство и да си носи кръста. То ще е катастрофа за дясноцентристките ценности, за които гласуваха хората. Най-лошо е да скочиш в пропаст на два скока - ние го правим на три скока“, каза Андреев. „Дали ще спечели БСП или ГЕРБ няма никакво значение за олигархично-мафиотския модел“, подчерта бившият депутат.

Правилно е постъпил Михайлов. Доган толкова компрометира политиката в малцинствата, за това всяка искрица надежда е добре дошла”, заяви още Андреев. ДОСТ е начин да се разбие монопола на Доган, категоричен бе той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 3776 |27.03.2017 Валери Симеонов: Може и да участваме в управлението на ГЕРБ . 5| 3884 |17.02.2017 Галъп: 67, 8% искат служебният кабинет да промени управлението на страната . 5| 5774 |17.02.2017 Жельо Бойчев: Отново лъснаха далаверите на управлението на Борисов . 4| 5293 |13.02.2017 ”Алфа рисърч”: Повечето избиратели предпочитат управление център-дясно

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads