Реклама / Ads
2| 11819 |28.03.2017 НАРОДЕН ГЛАС

ГЕРБ не просто купува гласове! Кой е луд да си рита хляба?!

.
Борисов през няколко годишното си управление успя да създаде изключително стабилни местни, кметски, полицейски структури със зависимост от кметовете, полицейските началници, едрите търговци, от които зависят дребните търговци, техните служители и работници, стройна мрежа със зависими от горните структури чиновници, работници, цели семейства.
 
Които не гласувайки за ГЕРБ имаше голяма вероятност да останат без работа, средства за прехрана, без никакви доходи, службички, да не могат да си намерят работа на други места …

Това, ако не е купуване на гласове, а директно на човешки съдби и души, здраве му кажи!

За какво му е на Борисов и бандата му да купуват изборни гласове?

Те са купили душите на хората, както дявола купува души с договор и кръв!

Това, което направи служебният премиер Герджиков с премахването на областните управители, неясно защо, беше най-добрата услуга, която той направи на Бойко Борисов!

Неописуема глупост, която работеше само и предизборно за ГЕРБ и насади страх у всички местни структури от най-ниско до най-високо ниво. Тук не става дума само за държавните чиновници, треперещи за топлото си и скъпо платено местенце, не става дума за болници, директори и ръководители на болници, за директори на училища, институции, научни работници намърдали се с протекцията на ГЕРБ на тези места, служители в министерства, банки дори!

Кой е луд да си рита хляба?

Никой, разбира се.

И вие да сте, в голямата си част, ще треперите за мястото си! Да не говорим за работници по обществени строежи, магистрали, метро, обществен транспорт.

Всички са навързани като свински черва и няма мърдане!

Този филм сме го гледали и много преди във времето още при другаря Сталин!

Кой, какви хора останаха да гласуват против мутрите? Пенсионери, необвързани с държавните структури младежи, някой и друг по-храбър и с достойнство българин и толкова …

И искате Борисов да загуби изборите?

Няма как да стане, не се заблуждавайте!

При тази държавна машина той ще печели всички предстоящи избори – неизбежно е, затова не се заблуждавайте, че някой купува гласове, не гласове, човешки съдби и души са купени и няма мърдане.

Договорът с Дявола е с кръв!

Изходът от тази икономическа и политическа робия е само един!

Няма да го кажа, има книжки по въпроса, даже с картинки!

Хайде със здраве и честито ви вечно мутренско управление на България!

Полк инж. Кирил.Стаменов , фейсбук


Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 5512 |18.03.2024 Ути Бъчваров: Опелото на патриарх Неофит бе всичко, което той не беше - лицемерие, ужас и грехопадение . 6| 7137 |17.03.2024 Разбойниците и Бог: Защо любима песен на патриарх Неофит, Шаляпин и Борис Христов плаши управниците? . 6| 6959 |16.03.2024 Проф. Дайнов: ПП-ДБ разбраха, че могат да насочват ГЕРБ и ДПС в правилна посока . 3| 2952 |16.03.2024 "Турски поток" - гордост за Борисов и срам за България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads