Реклама / Ads
3| 13496 |07.04.2017 МИСТЕРИИ

Бижу ли е хотелът ”Балканско бижу”?!

.
Трудно е да се угоди на всички гости на едни хотел. Но когато той е наречен с претенциозното име ”Балканско бижу” трябва най-малкото на хората да е приятно прекарването на почивките под върховете на Пирин.За съжаление не винаги наименованието отговаря на съдържанието. Вижте отзиви за хотела , взети от Интернет без редакторска намеса.
 
- Не ми хареса вътрешния басейн. Доста е малък и водата беше хладна. Това, че няма топла връзка между вътрешния басейн и сградата със стайте е голямо неудобство.

- В сградата имаше чужденци ,които бяха страшно шумни и смущаващи ,както през деня ,така и през нощта .

- Басейнът е топъл но е много малък. Безплатният WiFi изисква регистрация и е леко дразнещо.

- Хотелът не е това което го пресъздават от снимките,не одговаря и на отзевите.Беше много студено в стаите,дограмата им духа и сутрин на закуска само това се коментира около нас.Много сме разочаровани,и не бихме отседнали пак.Има ше чужденци които искаха да си тръгнат още при настаняване,защо никой не беше написал това действително.

- Сградите в комплекса нямат връзка една с друга. Съответно до СПА центъра и басейна се минава отвън, което не е удобно

- Няма никаква организация в хотела. Персонала изобщо не са любезни и точни. Разположението в хотела никак не е удобно и куб други гафове!

- Нищо не ми хареса, никога повече няма да посетя и препоръчам хотела! Хотела е на 10 км от Банско и около хотела няма нищо за забавление на всеки ъгъл трябва да си платиш (чехли за спа, халат,дърва за камината,закуска, вечеря и много други.).

- Ниско качество на храната. Заместители на сирене и кашкавал с неясен състав, опасни за здравето. Колбаси най-евтините възможни и съответно вредни за консумация, особено на закуска! Поръчах си вечери два пъти, готвачът трябва да си смени професията. Ресторантът трябва да участва в предаването на шеф Манчев Кошмари в кухнята.
Хубав хотел, но всичко останало е далеч от средните стандарти.

- В апартамента беше много студено, водата в басейна беше доста хладка. Дадоха ни една допълнителна печка тип духалка, която не беше достатъчна да отопли един двустаен апартамент.  Иначе хотела като цяло ми харесва.

- Съблекалнята при басейна не разполага със сешоар и помещението е студено, не се отоплява по никакъв начин.

- Нямаше никакъв интернет в стаите,а беше обещано да има. Имаше проблем с аспирацията в нашата част от хотела,връщаше миризма от другите апартаменти и миришеше на готвено,но не беше фрапиращо.

- Измръзнахме преди да ни пуснат отопление. Ваната е късичка, но ако я напълниш с топла вода, източваш целия бойлер, затова на практика е неизползваема. Спа-центърът е твърде малък - басеинът е малък, едната парна баня не бе достатълно топла, а другата бе прекалено гореща и няма течаща студена вода в тях. Има само един душ и много малко окачалки. Сауната бе добре. Няма топла връзка между стаите и спа-центъра.

- Придобихме опит който не желаехме, но така се случи. За съжаление все още повечето българските хотелиери са много далеч от осигуряването на добър престой.
Няма достатъчно обособени парко места. Добре че хотела беше празен.
Въпреки че в резервацията бяхме упоменали каква е възрастта на децата с който пътуваме детско легло за малкото дете на година и половина не беше поставено. Попитахме на рецепцията и беше поставено срещу допълнително заплащане от 5 лв. на нощ (бяхме направили резервация за 2 нощувки). Прилагам снимки на най бебешко легло в хотела не искам да си и помислям как изглежда най лошото. Без чаршафи с възглавница с дупка. Кой нормален родител ще постави детето си в такова. Беше подпряно на нашето легло и в момента в който се опитахме до го преместим се оказа, че е по добре да не го правим защото се сгъва от само себе си.
Отказахме детското легло веднага.
Имаше няколко петна по спалното бельо. Не е моя работа да разследвам кой и какво затова съм ги снимал. Проблема е, че имаше на почти всички легла нямаше как да въртим чаршафи.
Бойлера беше с недостатъчен капацитет за такъв апартамент. Изкъпахме най малкия човек и водата свърши. Направихме график веднага разбира се.
Мухъл точно до врата на банята.
Стаите бяха студени и за затопляне ни предложиха печки, при условие че имаше централна система за отопление на апартамента.
Най доброто тепърва предстоеше. Бяхме на втори етаж и под нас някой започна да готви в резултат всекидневната стана неизползваема защото цялата миризма се завъртя в нашата всекидневна. Добре че не валеше и си направихме разходка.
В рамките на 1 час от настаняването ходих 6 пъти до рецепцията. Ако не бяхме с приятели и малко дете щяхме да напуснем на момента. Отказахме втората нощувка и останахме само една вечер.

- Липсата  на кабелна телевизия също и  wi-fe  беше с много слаба връзка.Басейна стана много мръсен,за да го пречистят бяха сипвали със шепи хлор и препарати (което е добре,по добре в такова да се киснем,отколкото в .....) но съответно във водата не се стоеше за повече от 10 мин,можеше или да го затворят или всеки ден да се почиства по малко.

- Нямаше достатъчно места на външния басейн , а вътрешния беше доста мръсен.
Успяха да ни настанят в стаите едва след  16:30 часа

- Въпреки, че при резервация пише стая с тераса, не всички са такива и трябва допълнително да се заявява по телефон. При възникналия казус не получихме никакво съдействие от персонала. Водата на външния басейн е много студена, а вътрешният басейн не изключително мръсен (плуваха дъвки, болчета и остатък от разбити плочки). Закуската е доста бедна.

- Пълно объркване на рецепция при настаняване и напускане
-мръсни кърпи и чаршафи
-проблеми с бойлера
-предпоследния ден не почистиха и не изхвърлиха кофите с боклук
-малък външен басейн и несъобразен брой шезлонги с броя на стаите и гостите
-лоша храна

- Шезлонгите са малко,а и на повечето нямаше хора но кърпите стояха .. Водата басейна беше пълен с мухи и буболечки. Имаше проблем с инсталацията на стаята,сутринта стаята миришеше мн лошо поради тази причина.

- 1) Неудобно легло - ужасни пропадащи пружини. Предпочетох да спя на раязтегаемия диван.
  2) Спалнята просто не беше в състояние да се стопли, въпреки локалното отопление с радиатори, тъй като прозорецът не беше добре изолиран.
  3) В момента, в който си тръгна една по-голяма група чужденци и падна качеството на закуската - изчезнаха италианските колбаси.
  4) По-добре се откажете от ползване на wellness. Намира се в отделна сграда, където персонал няма и понеже хавлии в стаите няма, ще трябва да вземете (срещу заплащане + кеш депозит!).
  5) Имаме вана в банята, но бойлерът осигуряващ топла вода е смешно малък.

Подборка от Интернет
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 3641 |07.03.2024 Българско гостоприемство: Чуждестранни студенти по медицина нападнати в Родопите, объркали ги с мигранти . 0| 3875 |26.02.2024 Американски военнослужещ се самозапали пред израелското посолство в САЩ . 1| 2998 |23.02.2024 Исторически момент: За първи път апарат на американска частна компания кацна на Луната . 3| 5406 |29.01.2024 Иран обеси 4-ма заради шпионаж в полза на Израел

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads