Реклама / Ads
3| 6043 |15.04.2017 СВЯТ

Защо англичаните хвърлят прасета срещу свинщината

.
Свинщините вече не се търпят...
Феновете на футболните отбори Coventry City и Charlton се обединиха, за да протестират срещу ръководствата на клубовете от Първа футболна лига на Острова. Протесът се изрази в хвърляне на терена на стотици прасета играчки. Избраха да го направят в навечерието на Великден, за да има широк отзвук.
 
Според ядосаните запалянковци именно прасетата олицетворяват свинщините, сътоврени от ръководители и служители.  

 

Както съобщава Sky Sports, количеството хвърлени прасета било толкова голямо, че се наложило десетина минути, за да може цяла бригада да ги събере и махне от терена.

Починът се разраства и търговци спешно зареждат магазините си с прасета играчки, които се изкупуват за минути.

Прасетата-играчки, "участници" в протестите...

 

На хората им писна да търпят глупави решения и сигнали за нередности, които не се разследват в лигата. Те просто искат да се спазват правилата, за да няма съмнения за нередности.

 

Малък коментар: Англичаните са скочиха срещу свинщините във футбола. Избраха хвърляне на прасета играчки. „Методът” се оказа ефикасен и новината за „свинския” протест вече обиколи света. Само излъчването по Sky Sports е гледано от около 40 млн зрители. Голяма част от тях подкрепиха протестите в мрежата.

Въпросът е: Какво чакаме ние, българите? Свинщините тук отдавна тровят живота ни, при това не само във футбола. Да залеем мрежата с прасета срещу мафиотския модел, пък после ще мислим и за друго...

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3942 |12.04.2017 Има арестуван за атентата срещу Борусия -Дортмунд . 2| 5932 |12.04.2017 Пеевски загуби делото срещу „Глориент“ в Русе . 1| 3627 |12.04.2017 САС гледа делото срещу съдия Ченалова за престъпление по служба

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads