Реклама / Ads
0| 4322 |15.04.2017 КРИМИНАЛНО

18-годишен ученик е прегазил жена на пешеходна пътека в Пловдив

.
18-годишен ученик е убиецът на 61-годишната Бонка, която беше прегазена на пешеходна пътека в центъра на Пловдив. След инцидента младежът е избягал с автомобила си. Повече от денонощие полицията го издирваше.
 
Ученикът е задържан късно снощи на бул. „Марица" в Пловдив. Полицаите открили следите му само на няколко метра от мястото, където младежът оставил автомобила си.

Видимо липсващите части от автомобила са съвпадали с тези, които са били разпилени на мястото на произшествието. Той не е бил сам в автомобила. Иззети са и записи от камери. След задържането той е признал пред полицейските служители, че действително той е управлявал автомобила. Имал е книжка, въпреки младата си възраст.

18-годишният Асен е ученик в Професионалната гимназия по електротехника в Пловдив. След месец момчето е трябвало да посрещне своя абитуриентски бал. Вместо това го грози затвор от 3 до 15-години.

Обстоятелствата, че катастрофата е извършена на пешеходна пътека и че извършителят е избягал от мястото на престъплението, са отегчаващи отговорността му обстоятелства, поради което и обвинението, което може да му бъде повдигнато, е по-тежко.

61-годишната Бонка бе прегазена на пешеходната пътека, пред заведението, в което е работела. На лобното място на жената близки и познати продължават да оставят цветя. Хората са потресени, че именно младо момче е причинило трагедията.

До изготвяне на обвинението ученикът е задържан за денонощие в ареста. Прокуратурата ще поиска удължаване на мярката на 72 часа. Разследващите продължават с разпити на свидетели и очевидци на катастрофата. Предстои и изготвянето на технически експертизи на намерите от автомобила отломки.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3753 |14.04.2017 Цял ден издирват шофьора, прегазил жена на пешеходна пътека в Пловдив . 1| 3787 |11.04.2017 Ученик се оплака от полицейско насилие . 0| 3391 |05.04.2017 Ученик намери пълен портфейл и го върна

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads