Реклама / Ads
1| 4752 |19.04.2017 КРИМИНАЛНО

Заловиха бияча на лекар от Котел

.
Полицейски служители на РУ-Котел са задължали 30-годишен мъж за нападение над медицински екип в село Тича. Сигналът е получен в 4 и 55 часа на 16-ти април от телефон 112.
 
На място са изпратен полицейски екип, който е задържал 30-годишния К.И. от село Тича. Той е нападнал и ударил лекар от екипа на ЦСМП- Котел. Задържан е за 24 часа.

Срещу него е образувано бързо производство, съобщават от Полицията

"Получихме сигнал за припаднала жена. По време на прегледа попитах защо не е потърсила медицинска помощ още през деня. Тогава започнаха да ме снимат с телефоните и да ме гонят от дома. Дори не успях да приключа прегледа", разказа д-р Елена Милева, която е пострадала при нападението.

 

На излизане от дома на пациентката тя е ударена с юмрук в главата. "Блъснаха ме и започнаха да ме обиждат", споделя тя.

 

След прегледа в дома на пациентката лекарката установила, че няма нужда жената да бъде откарвана с линейката в болницата. След тази констатация синът на жената я блъснал и лекарката паднала. На мястото е изпратен полицейски екип, който арестувал нападателя.

 

Румен Гигов, зам.-началник на РУ - Котел коментира, "той си призна, че е бил агресивен, но след това отрече да е удрял лекарката. Задържан е за 24 часа".

 

Д-р Милева не е решила какво ще прави и дали ще подаде иска срещу нападателя, не си извадила и медицинско свидетелство. "Чувствам се обидена и унизена. Това е първия случай, в който съм нападната", допълва тя.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3663 |10.04.2017 Заловиха двама подпалвачи на коли . 4| 3729 |10.04.2017 Семейството на починалото от морбили бебе вини лекарите . 3| 4226 |01.04.2017 Стойчо Кацаров: Москов направи лекарите зависими

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads