Реклама / Ads
7| 21401 |19.04.2017 НАРОДЕН ГЛАС

Жителка на М. Търново: Валери Симеонов печели стотици хиляди от мотела с униформени

.
След като Фрог нюз писа за мотела в Малко Търново на депутата Валери Симеонов, в който се настаняват униформени, командировани да пазят българо-турската граница, Филип Станев от ”Шоуто на Слави” тръгна по петите на ”коалиционния партньор”.
 

Мотелът „Козия рог” е на фирма СКАТ, която е собственост на Валери Симеонов. Това се коментира в цялото Малко Търново. Когато станеш политик, законите спират. Имаш власт и успяваш. Стотици хиляди печели на година.  Държавните командировъчни, които са отпускани за военните, отиват в джоба на Валери Симеонов. Чист конфликт на интереси. В ресторанта не можеш да отидеш и да пиеш една бара, защото не е по джоба, разказва Мария, жителка на Малко Търново.

 

Униформените охраняват в Граматиково, но спят в хотела на Симеонов. Натоварват ги на камион с брезент и в сняг, и в студ ги карат в Малко Търново, вместо да нощуват в Граматиково, продължа Мария. 

 

Това не е единственият му хотел – има и в Родопите, допълва тя.  

 

Филип Станев потърси за коментар самия Валери Симеонов.

 

„Не ми се мотайте в краката. Не ги разбирате тези работа”, заяви той и побърза да се скрие.  

 

„Знам, че там има хотел. Слава Богу, че в български хотели не настаняват турски военни, каза колегата му от Обединени патриоти Красимир Каракачанов.

 

„Знам, че той е собственик на имоти – хотели, мотели и т.н. Отдавна се занимава с бизнес. Не мога да кажа кой отсяда там. Не съм бил там”, заяви пък Волен Сидеров, също съпартиец на скандалния депутат.

 

Припомняме, че патриотът Сименов публично обяви, че живее с  1200 лв. на месец. А какво прави с парите от мотела?!

 

Вижте още за мотела на Валери Симеонов

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 3907 |19.04.2017 Валери Симеонов обеща тотална ревизия в енергетиката . 2| 3840 |18.04.2017 БСП издига Валери Жаблянов за зам.-шеф на парламента . 5| 7230 |13.04.2017 Симеонов: Властта сплотява патриотите, Борисов ги цели като зайци

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads