Реклама / Ads
9| 10151 |29.04.2017 АКТУАЛНО

Р. Овчаров: Има триумвират Борисов, Гергов, Пеевски. Като сложите Цацаров-става олигархия

.
Румен Овчаров
Мирише на много неща от срещата в ЦУМ. За мен тази среща е проявление на паралелната държава. Вида се, че се уреждат отношения по един много нелегитимен начин. Това каза Румен Овчаров в „Честно казано с Люба Кулезич“ по БиАйТи.
 

Трудно мога да бъда съдник на тази среща. Ако Сашо Дончев е прав, жалко за главния прокурор. Ако главният прокурор е прав, жалко и за двамата. Не съм сив кардинал, бял съм. ТРимата на срещата в ЦУМ си пият кафе и  това е основното оправдание. Това не е паралелната държава, а реалната. Не съм посъветвал Корнелия Нинова да махне Георги Гергов от ИБ на БСП.  Аз казах, че по-добре той да си подаде оставката сам. Гергов ми се обади по-късно и каза, че ще води тази битка. Подценявате Нинова, мислейки си, че може да и дърпате юздите. През последните месеци на Гергов беше възложена роля.

 

 Някой си въобрази, че чрез него може да бъде вкарана БСП в орбитатат на властта на ГЕРБ. Това може да е Бойко Борисов. И това беше една от причините за неразумно поисканите избори. Той е имал мисли, че БСП ще бъде по-отзивчива към подобни действия. Гергов в едно тв участие наговори куп глупости.  Той си позволи да повтори всички тези на медиите на Делян  Пеевски. Има триоумвират Борисов, Гергов, Пеевски. И като сложите Цацаров-става олигархия. Гергов ми изясни кои са причините за повдигнатите ми обвинения. Целта е да ми се закачи обеца на ухото. Те са си представяли , че ще ми сложат обеца на носа и ще ме развеждат като мечка. Цацаров се опитва да играе по тънката струна на българския народ. Да влезеш в голям офис означава, че не търсиш нищо, а правиш пиар акция. Преди една година БСП даде сигнал за АПИ. Тогава-нищо. Сега ОЛАФ сигнализира за същото и вижте какво се случи.

През януари бяхме на ръба на режим на тока, защото бяха изпразнени язовирите. То се знае кой ръководи НЕК. Зад него стоят патриотите.

 

Не знам откъде му дойде анализаторството на Илиян Василев за енергетиката. Не знам дали е бивш служител на ДС и дали получава пари от „Америка за България“. Като силен привърженик на комунистическата идея, сега е силен привърженик на евроатлантическите ценности. Г-н Василев е получавал пари от АЕЦ Белене. Като го изгониха, стана противник. Той е лъжец. Позволи си да каже, че съм масон. Не съм масон. Ако той не се извини, ще го осъдя, като един, дето произнасяше такива приказки. Второто твърдение на Василев е, че съм олигарх. Не коментирам трактовките му, а глупостите, които говори по мой адрес.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 10278 |28.04.2017 Овчаров: Кабинетът на Гергов е паралелна държава . 12| 6303 |03.04.2017 Румен Овчаров: Не казахме КОЙ е лицето на паралелната държава . 5| 6418 |28.03.2017 Ако Нинова се коалира с Борисов, приключва

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads