Реклама / Ads
9| 11059 |29.04.2017 ПОЛИТИКА

Люба Кулезич: Брагодаря ви, г-н Цацаров

.
Люба Кулезич Източник: БиАйТи
Би Ай Ти е любимата телевизия на главния прокурор Сотир Цацаров, тъй като на срещата в ЦУМ с предприемача Сашо Дончев и социалиста Георги Гергов той е поставил въпроса не само за в-к „Сега“ и карикатурите на Христо Комарницки, но и за Би Ай Ти и дали газовият бос финансира и нея. Това каза Люба Кулезич по БиАйТи. Тя благодари на г-н Цацаров за рекламата.
 

„Не се знае дали въпросната кабинетна сгляда на кафе е истина. Ако е истина скандалът е налице“, посочи водещата и добави, че репутацията на главният прокурор не е без значение, особено в момент, в който доверието към прокуратурата се е сринало до 6-7%.

 

Според нея, самият Цацаров е трябвало да поиска изслушване, ако искаше да затвори устата на опозиционерите във ВСС и щеше да предотврати разрастването на скандала в махленска разправа със съдия Лозан Панов.

 

„Той най-възпитано поиска да се установи истината в интерес на авторитета на цялата съдебна система. Лозан Панов и петимата от ВСС, които поискаха проверка, бяха подложени на същинска словесна инквизиция“, подчерта Кулезич.

 

„Срам ме е, че пазителите на Темида на словесно ниво се държат като охранители, мутри в анцузи, каквито помним от началото на криминалния ни преход. То не бяха подмятания по адрес на върховен съдия и колегите му за ощипани моми, за облизани лъжички, за многострадални Геновеви, за ножове, забити в гърба на главния прокурор и на министър-председателя с куп порнографски намеци от интимен характер“, обобщи водещата.

 

Тя коментира и кръга „агнешки главички“, свързан с Иво Прокопиев, люто мразен от медиите на Делян Пеевски.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 15438 |29.04.2017 Сашо Диков: Цацаров е скопен по линия на морала . 9| 10146 |29.04.2017 Р. Овчаров: Има триумвират Борисов, Гергов, Пеевски. Като сложите Цацаров-става олигархия . 2| 8612 |29.04.2017 Юлиана Колева: Цацаров има слабости, ВСС е за оценка от психиатрия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads