Реклама / Ads
1| 6758 |14.05.2017 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Английските таблоиди разделиха Гришо и Никол

.
Гришо и Никол Източник: Twitter
Любовната връзка между най-добрият български тенисист Григор Димитров и американската певица Никол Шерцингер е към своя край. Това твърдят английски таблоиди, позовавайки се на близък до половинката на спортиста.
 
Според източниците на "Сън" Димитров и 38-годишната Никол не са се виждали от 2 месеца, а българинът не е бил до нея, когато тя е трябвало да решава лични проблеми.

"Нещата не вървят добре. Не изглежда, че ще успея да ги оправят. Никол е много заета жена, а Григор също пътува доста по света заради тенис турнирите. Тя имаше някои лични проблеми, с които да се справи, а Григор не бе до нея, за да я подкрепи. Не е лош човек, чудесен е, но връзката им не е лесна. Сега са в почивка. И преди се е случвало, но се справяха. Този път приятелите им са убедени, че нещата са сериозни", разказа близък до двойката.

От "Сън" са потърсили коментар от двете страни, но не са получили официален отговор.

Никол Шерцингер подскача около Боянската църква (ВИДЕО)Приятелката на Григор Димитров изпрати поздрави на почитателите си от България

Шерцингер и Димитров са заедно от 2016 г. Певицата дори посети България преди турнира в София и прекара няколко дни със семейството на тенисиста.
Тайният разговор на Григор и Мария (СНИМКИ)Двамата разбуниха духовете с поведението си на благотворителния турнир в Мадрид

Наскоро пък българинът беше забелязан да води задушевен разговор с бившата си половинка Мария Шарапова. Двамата деляха една ложа на благотворителния турнир в Мадрид. Според таблоидите именно тази близост може да е повлияла на влошените отношения между Гришо и Никол.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5827 |06.03.2017 На Гришо му поникнаха крила . 0| 6801 |03.03.2017 Папараци изловиха Гришо и Никол в Ел Ей . 0| 8110 |07.02.2017 Уловиха Гришо и Никол в столичен ресторант

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads